JacuQM 126 Share Posted February 17 Siemka, Z racji tego że troche uciekłem z branży piro z racji na brak czasu mam sprzedania parę rzeczy. Wysyłka w 24h paczkomat 13zł -> nie zależnie od wielkości zamówienia. Zamówienia przyjmuje tylko w formie przedpłaty na konto. Dym Czerwony Piromax PXM30 - 50g 4szt -> 7zł/szt Dym Zielony Piromax PXM30 - 50g 3szt -> 7zł/szt Dym Biały Piromax PXM30 - 50g 1szt -> 7zł/szt Dym czerwony triplex 4szt TXF160 2opakowania bez CE -> 14zł/op TXP0100 triplex prod. 2015, 4g/szt otwarte opakowanie z którego znikneło 4-5szt na oko. Pozostaje 35szt/40szt. Cena: 90zł za całość Shogun fireworks, shising cracers 1000szt wielki wór petard -> cena za całość 100zł. Można znaleźć ich opis na forum w produktach->petardy. Największy klasyk FP3 oryginal z 2013 roku (Jorge). 1opakowanie nowe, zafoliowane, pakowane 5szt po 4 opakowanka. NEC opakowania:60g - > 60zł Posiadam również 1 opakowanie JC05 czyli klasycznych FP3 small (Jorge) z 2013 roku 30szt/op oraz 4 opakowania JC05 w edycji Windowmaker (Jorge) 30szt/op z 2015 roku. Dla zainteresowanych mam też karton kapiszonów do pistoletu ( takie plastikowe kółka ) oraz sporo fontann tortowych małych pakowanych po 5szt. Jednocześnie informuje że wszystkie wyżej wymienione produkty były przechowywane w warunkach temperatury oraz wilgotności pokojowej od czasu kiedy wszedłem w ich posiadanie. Jestem osobą prywatną, nie wystawiam faktur ani paragonów. Zapraszam chętnych po autentyczne zdjęcia na priv, gdyż hosting mnie ogranicza z wrzucaniem zdjęć do tematu. Oczywiście możliwa również negocjacja cen przy większym zamówieniu. JacuQM Quote Link to post Share on other sites
Pałkerson 2 Share Posted February 17 Chce kupić fp3 i widowmakery, można zdjęcia? Quote Link to post Share on other sites
Pałkerson 2 Share Posted February 22 Odpisałem w wiadomości prywatnej Quote Link to post Share on other sites
Pałkerson 2 Share Posted Friday at 09:40 AM Nie kupujcie nic od niego, to jakiś naciągacz ze zdjęciami które zrobil 10 lat temu i próbuje wyciągnąć hajs 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts