Bartekeuro 50 Share Posted January 6, 2020 Serdecznie zapraszam Was to oglądania tego co wydarzyło się w Sylwestra 2019,2020, 2021 Filmy będę wrzucać stopniowo. 1 Quote Link to post Share on other sites
mantis 160 Share Posted January 19, 2020 No to zaplusowałeś u szefostwa. Zastanawia mnie wiele ujęć, w tym jedno z balkonu. Odpalałeś, czy nagrywałeś? Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Author Share Posted January 19, 2020 ' Fajerwerki w tym domu odpalam tylko ja ' Również nagrywałem sam, a ujęcia z balkonu to już narzeczonej zleciłem owe zadanie Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Author Share Posted January 22, 2020 Zacząłem się bawić od tego Sylwestra w różne łączenia Efekty poniżej. Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Author Share Posted February 2, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=TzY28hN8koo Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Author Share Posted February 15, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=BgSBcuqH8zg Quote Link to post Share on other sites
Mendez 3 Share Posted February 15, 2020 To był Jw05? A co mu się tak efekty zmieniły? Co z fontanną? Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Author Share Posted February 17, 2020 Tak, taki był efekt . Wulkan nie odpalił. Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Author Share Posted February 22, 2020 Kolejny filmik Nie odpalił niestety AIKIDO Quote Link to post Share on other sites
mantis 160 Share Posted November 23, 2020 Najbardziej lubię wariatów, którzy w tle do piro coś krzyczą tak jak słynny Matikoksu. Takie coś miło się wtedy ogląda Quote Link to post Share on other sites
Kamil911 74 Share Posted November 23, 2020 Ahh klimatyczny film.. wszędzie słychać strzały w okolicy jak na wojnie, i ci widzowie na chodniku pełni radości nawet jakiś pan z czerwoną flarą w ręku pojawił się przed kamerą A egzekutor dał radę mimo kalibru 25mm to huk był niezły chociaż mogę się mylić bo w mieście zawsze inaczej. Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Author Share Posted December 7, 2020 Moim zdaniem, jedna z fajniejszych fontann: Quote Link to post Share on other sites
Bartekeuro 50 Author Share Posted December 13, 2020 Trochę widowni + kilometrowy lont Quote Link to post Share on other sites
Kamil911 74 Share Posted December 13, 2020 W dniu 7.12.2020 o 15:14, Bartekeuro napisał: Moim zdaniem, jedna z fajniejszych fontann: Miałem ją faktycznia fajna strasznie długa, ale bardzo niska Quote Link to post Share on other sites
Kamil911 74 Share Posted December 16, 2020 Niezwykle klimatyczny film pamiętam go. nie ma to jak otworzyć okno i porzucać fajnymi petardami ahh.. albo z balkonu, pod warunkiem że na dole nie ma przechodniów po cichu liczyłem że Exploder 4 uruchomi alarm w którymś z zaparkowanych aut hehe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts