KrychFire 115 Posted June 25, 2019 Cześć i czołem! Drodzy Pirofani wpadłem na pomysł,żebyście ukazali swoje rarytasy, które wzbudziły wasze wspomnienia z młodych lat. Jeśli macie nadto swoich zbiorów to możecie się wymieniać między sobą legendarną pirotechnika. Kilka moich zbiorów: Pozdrawiam. 1 Quote
abuk 31 Posted June 26, 2019 Wyrzutnia komet od SP Pierwotna wersja "Kongo" od Jorge w wykonaniu SP Air Bomb - wiadomo Szajsingi - wiadomo 1 Quote
Kamil™ 27 Posted July 9, 2019 Korki do pistoletu - znane wszystkim z opowieści jak kiedyś to było Tego Pana nie przedstawiam 2 Quote
fajerwerkiLider 16 Posted July 20, 2019 Ten Achtung to wcale taki retro nie jest Normalnie są jeszcze w obiegu 1 Quote
Kamil™ 27 Posted July 20, 2019 7 minut temu, fajerwerkiLider napisał: Ten Achtung to wcale taki retro nie jest Normalnie są jeszcze w obiegu No w sumie to tak Ale foty w tym temacie będą nabierać mocy. Po latach jak się tu wróci to już łezka się w oku zakręci Quote
kamils38 66 Posted November 30, 2019 Siemanko Takie koreczki i pudełko po zapałkach znalazłem jak jeszcze latałem za małego po odpustach czyli korki mogą mieć dobre 10 lat 1 Quote
blvox 2 Posted December 13, 2019 3 godziny temu, Kulina98 napisał: Znalezione w piwnicy A ja wszędzie szukam cyrkoblitz, parę dni temu były jeszcze na necie ale spóźniłem się z zamówieniem... Quote
Fraptak 37 Posted July 26 (edited) W dniu 13.12.2019 o 19:17, Kulina98 napisał(a): Znalezione w piwnicy Witam, można prosić o dokładniejsze zdjęcia wyrobu, dla mnie były by bardzo przydatne Edited July 26 by Fraptak Quote
Kulina98 19 Posted August 26 W dniu 26.07.2025 o 22:37, Fraptak napisał(a): Witam, można prosić o dokładniejsze zdjęcia wyrobu, dla mnie były by bardzo przydatne Witam. W sobotę będę w stanie podesłać dokładniejsze zdjęcia jeśli nadal potrzeba. Pozdrawiam. Quote
Fraptak 37 Posted August 26 6 godzin temu, Kulina98 napisał(a): Witam. W sobotę będę w stanie podesłać dokładniejsze zdjęcia jeśli nadal potrzeba. Pozdrawiam. Witam, bardzo bym poprosił, nadal potrzeba, pozdrawiam Quote
Recommended Posts