MANIAK 0 Napisano Grudzień 20, 2016 Siemka wszystkim, zapodaje wam MÓJ stuff nr.1 jeszcze coś dojdzie i bedzie jeszcze fota numer 2 i końcowa po Świętach nr.3 Zapraszam do kometowania i zadawania pytań :xmas_smile: Kwota: 900 zł PiroPolska.pl Szelki kupowane oddzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barpek 0 Napisano Grudzień 20, 2016 Maniak znowu nie ma co robić z pieniędzmi Fajny dobór kostek, smoki na 100% zrobią wrażenie, do tego BFC 2 i fan fun którego nigdy wcześniej nie widziałem, aż chyba wygoogluje. Do tego jak u Ciebie obowiązkowo ogromna ilość petard i to sama śmietanka. Oj będziesz miał co robić w sywestra! :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Maniak znowu nie ma co robić z pieniędzmi Fajny dobór kostek, smoki na 100% zrobią wrażenie, do tego BFC 2 i fan fun którego nigdy wcześniej nie widziałem, aż chyba wygoogluje. Do tego jak u Ciebie obowiązkowo ogromna ilość petard i to sama śmietanka. Oj będziesz miał co robić w sywestra! :> Dziękuje bardzo, petardy muszą być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzymonXVX 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Stuff z mega hukiem, najlepsze petardy w ilościach "skromnych". Do tego 2 smoki i kątówki + rzeczy zabawy i oczywiście szelki Bardzo fajny w moim guście stuff. Udanego sylwestra ! Jakie efekty szelek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Salute Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damian7878 0 Napisano Grudzień 23, 2016 Super zawartość.Miażdżące wyrzutnie.W tym roku jest jakiś niesamowity rzut na te smoki...ile osób je ma .Jak dla mnie troszeczkę za dużo petard,ja bym tę kase przelał na wyrzutnie ,ale każdy kupuje według gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Życzę wam wszystkim, wszystkiego co najlepsze w tym szczególnym dniu a dziś fotka cz.2 pirobajery z Fajewerkimarket Cena 178 zł z wysyłką potem fotka numer 3 czyli całość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano Luty 7, 2017 Może i już za póżno, ale dobre i to Całość moja na tego sylwestra co był fotka numer 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach