?odzianin 2 Posted December 5, 2016 Witam, mam pytanie w któym sklepie internetowym są teraz promocje? Napiszcie mi wszystkie które wiecie że w nich sa aktualnie promocje. Pozdro Quote
0 PyroPiotr 0 Posted December 5, 2016 Osobiście polecam sklep PiroArt może i dużych promocji nie ma, ale duży asortyment i gratisy do zakupów. Tyle na ten temat. Quote
0 Mouthes 7 Posted December 5, 2016 Ja polecam Fajerwerki Market, super obsługa, paczka na drugi dzień! Duży asortyment, małe ceny! Quote
0 piropiotr223 12 Posted December 5, 2016 Ja najbardziej polecam Fireworld i piroart.eu Niby BF ma promocje ale asortyment lipa a promocja taka no... FM też ok ale uważaj na ceny niektórych produktów Quote
0 fibonacci 23 Posted December 5, 2016 Kupowałem z 4: PiroArt.pl - świetna obsługa i kontakt z klientem, zawsze mały, ale miły gratis :-) fajerwerkimarket.pl - obsługa dobra, ale nie lepsza niż w PiroArcie, ale za to bardzo fajne gratisy :-) Bombashop - paczka wyszła po 6 dniach, przez ten czas nie mogłem dorwać kontaktu do właściciela, bo podany na stronie i na facebooku jest do BYŁEGO właściciela, po uzyskaniu telefonu i skontaktowaniu się z nimi (tylko sms, bo nie chcieli odebrać), paczka wyszła. Co prawda mieli informację, że sklep czynny dopiero od 1 grudnia, ale żadnej informacji na maila, żadnego smsa czy telefonu.. Ostatecznie paczka dotarła, a w niej zapowiedziana w smsie rekompensata, bardzo przyjemna, bo petardy BOMBA BOOM od PRIVATEX PYRO (4,6grama na sztukę) - zobaczymy co to za bombki PiroPolska - dobra obsługa i kontakt (poprzez forum), zapowiedziane dodane gratisy do paczki, która jutro ma przyjść :-) Quote
0 snoopgood 0 Posted December 5, 2016 Polecam fajerwerkitanio.pl tam jest jeszcze dużo gratisów Quote
0 INS-Fireworks 7 Posted December 8, 2016 Dzień dobry,jeśli chodzi o aktualne promocje to nasza hurtownia organizuje właśnie Sylwestrową wyprzedaż "wspólne kupowanie z INS-FireWorks". Promocja obejmuje:- rabat na cały asortyment,- darmową przesyłkę,- darmowe produkty, - dodatkowe gratisy.Wszystkie szczegóły akcji znajdują się na stronie wydarzenia na Facebooku: www.facebook.com/events/1831451960477133Zapraszamy do dołączenia do naszej wyprzedażowej akcji. Promocja zaczyna się już jutro! Quote
0 Kudlaty 0 Posted December 8, 2016 Dzień dobry, jeśli chodzi o aktualne promocje to nasza hurtownia organizuje właśnie Sylwestrową wyprzedaż "wspólne kupowanie z INS-FireWorks". Promocja obejmuje: - rabat na cały asortyment, - darmową przesyłkę, - darmowe produkty, - dodatkowe gratisy. Wszystkie szczegóły akcji znajdują się na stronie wydarzenia na Facebooku: www.facebook.com/events/1831451960477133 Zapraszamy do dołączenia do naszej wyprzedażowej akcji. Promocja zaczyna się już jutro! Oo nieznałem waszego sklepu, asortyment ciekawy, czekam, aż pojawią się na stronie rabaty i darmowe produkty, może jednak na was padnie w tym roku Pozdrawiam! Quote
0 INS-Fireworks 7 Posted December 8, 2016 Oo nieznałem waszego sklepu, asortyment ciekawy, czekam, aż pojawią się na stronie rabaty i darmowe produkty, może jednak na was padnie w tym roku Pozdrawiam! Wszystkie szczegóły akcji znajdują się na stronie wydarzenia na Faceboku: www.facebook.com/events/1831451960477133 Tylko tam znajduje się nazwa kodu rabatowego, lista darmowych produktów i wszystkie niezbędne informacje Zapraszamy do dołączenia do wydarzenia i śledzenia akcji na bieżąco ! Quote
Question
?odzianin 2
Witam, mam pytanie w któym sklepie internetowym są teraz promocje? Napiszcie mi wszystkie które wiecie że w nich sa aktualnie promocje. Pozdro
10 answers to this question
Recommended Posts