Korsarz96 18 Posted November 22, 2014 Nazwa: DRAGON BOOM Importer : Pyro Moravia Symbol: PP0038D/B Ilość: 20 Cena: 14zł Opis : Petardy lontowe będące odpowiednikiem słynnych Color Salute. Dostępne na fireworld.pl Filmu nie znalazłem. Jeśli rzeczywiście są odpowiednikami CS no to napewno je zamawiam i przetestuje zobaczymy co z tego wyjdzie :3 Jeśli ktoś miał z nimi styczność pisać co o nich sądzicie. Quote
Edziuu 0 Posted November 22, 2014 Jakoś w tm tygodniu mi przyjda to dodam jakiś porównywalny z inną petardą filmik ;D Quote
tomszak 1 Posted November 23, 2014 W piątek przetestowałem 2 sztuki, są dosyć mocne, lepsze niż fp3 ale słabsze niż dum bum. Quote
czarodziej 0 Posted November 26, 2014 petarda dost4pna takze na www.piropolska.pl czemu znowu porownujecie petardyvdo piccolo fp3 ? Quote
Kamilox 0 Posted November 26, 2014 Ludzie porównują bo to chyba najpopularniejsza petarda po pikolakach. Teraz Fp3 to nie jest dobry wyznacznik, bo jest słabszy od RC5, DumBum,859,Tiger boom, Dragon boom i wielu innych petard. Quote
czarodziej 0 Posted November 26, 2014 test pokazal, ze fp3 to moze konkurowac z byle czym. Dopóki bedziecie wspierac badziewie i kupowac szmire za pare zl to na rynek ciezko beda mialy wejsc konkretne produkty. Quote
Cycu 4 Posted April 28, 2015 Cena 13 zł Porównywalne do Dum Bum. http://piropolska.pl/pl/pirotechnika/65-dragon-boom.html Quote
MajsterD12 5 Posted April 28, 2015 Huk przyzwoity, szkoda tylko że tej flary praktycznie nie ma jest tylko "czerwony błysk" Mam je w cenie 11,90zł/op (20szt) chętnych zapraszam na maila: [email protected] Quote
SzymonXVX 8 Posted December 4, 2016 Masakra... tylko 3 gramy A chciałem już je zamawiać, tak z 10 paczek. Dzięki za film, Pozdrawiam. Quote
Sevento 19 Posted December 26, 2016 Nawet niezłe petardy. Są trochę głośniejsze od C4 z Piromaxu Mój film: Quote
piropiotr223 12 Posted December 26, 2016 Odpaliłem już z 6 sztuk. Całkiem mocne aczkolwiek nie wydawały się o wiele mocniejsze od FP3X. Ale niestety mają okropny lont, NIGDY nie wrzucajcie je do wody, na 100% petarda nie wypali. Quote
Grvby 186 Posted December 27, 2018 Mam wersję 2015r,wydają się mocniejsze od PS5.Mimo że cena poszła w górę to nadal jest bardzo dobra Quote
Recommended Posts