Użytkownik velibrum dnia 08 luty 2012 - 02:11 napisał
Przedstawiam unikatowy i wyjątkowo interesujący materiał filmowy, który wstawiam dzięki uprzejmości firmy Goldregen:
Widok na jedną ze stref pirotechnicznych (usytuowanej na terenie budowy w północnym kierunku). Materiał nakręcony ok. 20 metrów od środka strefy. Tak dobry materiał to unikat i naprawdę niełatwo znaleźć równie dobry film przedstawiający "ground zero" z tej perspektywy.
Zapraszam do oglądania i przesyłam jeszcze raz podziękowania firmie Goldregen, za tak dobry materiał
Widok na jedną ze stref pirotechnicznych (usytuowanej na terenie budowy w północnym kierunku). Materiał nakręcony ok. 20 metrów od środka strefy. Tak dobry materiał to unikat i naprawdę niełatwo znaleźć równie dobry film przedstawiający "ground zero" z tej perspektywy.
Zapraszam do oglądania i przesyłam jeszcze raz podziękowania firmie Goldregen, za tak dobry materiał
Na początek definicja słowa unikat: http://www.krzyzowki.info/unikat
Proszę o nie dopisywanie uwag, że nie na temat. Akurat takich filmów, wbrew temu, co twierdzisz jest multum w sieci, żeby wspomnieć chociażby cały kanał Dave'a. I to jest fakt:
W związku z powyższym mam pełne prawo zwrócić uwagę, że słowo unikat zostało użyte na wyrost. Nie mniej jednak podziękowania dla firmy GR, bo takich filmów nie kręci się na co dzień w Polsce.
fps

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc