Drodzy admini i moderatorzy, nie rozumie dlaczego wgl prowadzicie dyskusje z tym dzieciakiem.Jakim cudem firmy mają traktować to forum poważnie, skoro dopuszczacie na takie zachowania.Usuńcie wszystkie posty bena, a zostawcie tylko te które coś mądrego wprowadzają do tematu.Teoretycznie to nie moja sprawa, ale głupio mi się zrobiło jak pracownik pewnej firmy z którą uzgadniam, różne promocje i konkurs dla forum powiedział, że nieźle się uśmiał czytając ten właśnie temat.Liczę, że coś z tym zrobicie...
pozdrawiam K A M E L E O N
-
5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
29.01.2012 r. - Warszawa - Otwarcie Stadionu Narodowego
Napisano 08 luty 2012 - 02:11
Przedstawiam unikatowy i wyjątkowo interesujący materiał filmowy, który wstawiam dzięki uprzejmości firmy Goldregen:
Widok na jedną ze stref pirotechnicznych (usytuowanej na terenie budowy w północnym kierunku). Materiał nakręcony ok. 20 metrów od środka strefy. Tak dobry materiał to unikat i naprawdę niełatwo znaleźć równie dobry film przedstawiający "ground zero" z tej perspektywy.
Zapraszam do oglądania i przesyłam jeszcze raz podziękowania firmie Goldregen, za tak dobry materiał
Widok na jedną ze stref pirotechnicznych (usytuowanej na terenie budowy w północnym kierunku). Materiał nakręcony ok. 20 metrów od środka strefy. Tak dobry materiał to unikat i naprawdę niełatwo znaleźć równie dobry film przedstawiający "ground zero" z tej perspektywy.
Zapraszam do oglądania i przesyłam jeszcze raz podziękowania firmie Goldregen, za tak dobry materiał
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 24 marzec 2012 - 20:45
Dopiero teraz zauważyłem, a chyba warto do poprawić dla potomności - i w tytule, a w pierwszym poście pomyliłeś rok, oczywiście to 2012, nie 2011.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Udostępnij ten temat:
-
5 stron
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się