"załatwiacze"...? To zwykły zakup. Kupno sprzedaż.
Temat zrobiłem aby dowiedzieć się ile osób jest chętnych, wiadomo mógł bym od razu od reki zamówić dla 3 osób. Ale chyba lepiej koszty dostawy rozłożyć na więcej duszyczek?
Dlatego też prosiłem o informacje w postach na temat daty kiedy i kto by musiał to mieć.
RF32 - rozpoznanie w temacie
Napisano 25 styczeń 2012 - 22:08
Jezeli cena wychodzi Tego rf32C czy jakos tak 235zł to ja chętny
Napisano 25 styczeń 2012 - 22:12
Up.
Przeczytaj najpierw uważnie post fpsa. Żadne 235 zł.
Srry za offtop.
Przeczytaj najpierw uważnie post fpsa. Żadne 235 zł.
Srry za offtop.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 26 styczeń 2012 - 11:49
Wap kiedy będzie jakieś obszerniejsze info dotyczące ceny ostatecznej? Nie żebym Cię ponaglał ale tak mniej więcej chciałbym wiedzieć ile tej kasy uzbierać
Napisano 26 styczeń 2012 - 11:52
wszystkim wysle cenę na PW
tu zadnych cen ostatecznych nie będę wypisywał, bo sa zmienne, zresztą to nie licytacja
tu zadnych cen ostatecznych nie będę wypisywał, bo sa zmienne, zresztą to nie licytacja
Napisano 01 luty 2012 - 19:15
Dolar leci więc warto trochę się wstrzymać, w każdym razie źle to nie wygląda, byle nie przespać momentu.
fps
fps
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 16 luty 2012 - 11:11
Istnieje możliwość ściągniecia systemów z Niemiec. Cena wyjdzie nawet lepsza niż od Chińczyka. Wczoraj napisalem do sklepu i dziś juz mam odpowiedź. Koszt zakupu z transportem to 259€ za wersję RF32C. Cena systemu programowalnego to 380€ Ceny zaierająkoszt transportu oraz podatki. Jakby ktoś był zainteresowany to można się kontaktować ze mną, bo temat u wapa podobno upadł.
Orientacyjne ceny w pln:
-RF32C = 1150 zł
-RF32B = 1650 zł
Wiem, że drogo, ale kursu walut się nie przeskoczy. I tak wychodzi taniej niż ciągnąć bezpośrednio z Chin.
fps
Orientacyjne ceny w pln:
-RF32C = 1150 zł
-RF32B = 1650 zł
Wiem, że drogo, ale kursu walut się nie przeskoczy. I tak wychodzi taniej niż ciągnąć bezpośrednio z Chin.
fps

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc