Symbol - P7450
Nazwa - Kreta
Zdjęcie - http://imageshack.us...s/6/kretai.jpg/
Ilość strzałów - 25
Kaliber - 1,2"
Układ efektów - FAN
Film -
Piękna 25-strzałowa kątówka od Komety. Rozłożysty wachlarz zielonych i białych migoczących gwiazdek, czerwonych i niebiesko-srebrnych fal robią na wszystkich duże wrażenie. Świetnym urozmaiceniem są miny, które bez wątpienia dodają efektowności. No i przede wszystkim finał - trzeszczące miny zakończone chmurą cracklingu - super! Bardzo dobra niedroga kątówka.
Strona 1 z 1
P7450 Kreta
Napisano 05 styczeń 2012 - 13:27
Również polecam tą kostkę. Nie miałem jej, ale sąsiad się w nią zaopatrzył. Kostka jest opłacalna bez dwóch zdań (różne efekty, układ fan), nic tylko brać
Napisano 05 styczeń 2012 - 18:14
Kostka na filmie prezentuje się znakomicie. W rzeczywistości musiała wywierać duże wrażenie. Bardzo spodobały mi się w niej miny oraz ogólna różnorodność efektów.
Hmm w jakiej cenie można takową zakupić? (mniej więcej)
Kolejny dobry produkt Komety. Kostka dynamiczna, z migotaniem, brokatem, trzeszczeniem, fioletem i chyba w pierwszej salwie - limonkowy czy też zielony? - super. Lepsza niż nie jedna jorgowska kątówka o podobnych gabarytach.
Hmm w jakiej cenie można takową zakupić? (mniej więcej)
Kolejny dobry produkt Komety. Kostka dynamiczna, z migotaniem, brokatem, trzeszczeniem, fioletem i chyba w pierwszej salwie - limonkowy czy też zielony? - super. Lepsza niż nie jedna jorgowska kątówka o podobnych gabarytach.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 14 styczeń 2012 - 18:12
Obecnie w promocji na fajerwerki-net.pl za 58,99 zł. Film Bartosza zachęcił mnie na tyle, że złożyłem zamówienie na tę wyrzutnię. O wyborze tej kostki zadecydowały miny obecne w 3 salwach i dobra dynamika. W maju na weselu siostry przekonam się na żywo czy było warto.
fps
fps
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc