Proszę pamiętać, przed przybyciem o skontaktowanie się ze mną i podanie mi swojego nr. telefonu do kontaktu żebyśmy mogli się znaleźć i dograć wszystko. Nie tyczy się to osób z którymi już miałem przyjemność się spotkać lub je znam.
Pyromagic 2012 - V Międzynarodowy Festiwal Sztucznych Ogni - edycja mistrzowie mistrzów
Napisano 22 kwiecień 2012 - 20:42
Zmieniła się godzina rozpoczęcia spotkania, i teraz jest to 19. Wcześniej ciut przesadziłem z 18. Wszystkie informacje o spotkaniu, które organizuję można znaleźć tutaj: http://polskiefajerw...ticles/view/186
Proszę pamiętać, przed przybyciem o skontaktowanie się ze mną i podanie mi swojego nr. telefonu do kontaktu żebyśmy mogli się znaleźć i dograć wszystko. Nie tyczy się to osób z którymi już miałem przyjemność się spotkać lub je znam.
Napisano 23 kwiecień 2012 - 11:02
Na spotkanie proszę zabrać dokumenty (dowód osobisty, paszport i prawo jazdy). Uwaga dla osób ze słaba głową - będziemy spożywać duże ilości piwa z... soczkiem xd (niektórzy wiedzą OCB).
fps
fps
Napisano 18 maj 2012 - 09:53
FlasBarrandov zaostrza apetyt na tegoroczny PyroMagic i opublikował kilka filmów ze swoich realizacji. Mam nadzieję, że w pokazie w Szczecinie znajdzie się miejsce na segment otwierający ten pokaz. Wyszedł iście we włoskim stylu, szkoda, że później pokaz nieco zwalnia. Z drugiej strony jak firma Flash dopracuje finał, kto wie czy nie zgarną głównego lauru w tym roku.
fps
fps
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 18 maj 2012 - 09:59
Dziś zarezerwowałem bilet na lot do Szczecina więc na jestem na 100%. Jak długo planujecie zostać i dawajcie jakieś szczegóły
Napisano 18 maj 2012 - 10:07
Użytkownik Cooli dnia 18 maj 2012 - 09:59 napisał
Dziś zarezerwowałem bilet na lot do Szczecina więc na jestem na 100%. Jak długo planujecie zostać i dawajcie jakieś szczegóły 
Ja mam urlop w pracy cały tydzień, więc zostanę co najmniej do środy. W Szczecinie zjawiamy się w piątek po południu. Prawdopodobnie w tym roku z Małopolski przyjedzie mocna obstawa, bo w sumie 4 osoby (moja siostra z mężem i ja z dziewczyną),więc będzie okazja podyskutować w gronie seniorów
fps
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 18 maj 2012 - 12:11
No powodzenia, chyba powinieneś wynająć całą knajpe bo miejsc nie starczy. 
PS: Ja będe od czwartku, tylko na festiwal.
PS2: ten wstęp wcale nie wygląda na włoski styl. Podobnie a nawet lepiej było ostatnio w szczecinie.
PS: Ja będe od czwartku, tylko na festiwal.
PS2: ten wstęp wcale nie wygląda na włoski styl. Podobnie a nawet lepiej było ostatnio w szczecinie.

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc