Witam wszystkich użytkowników .
Na fajerwerki market ukazała się nowość od tropic'a . Petardy lontowe 20 sztuk w cenie 7 zł 31 gr . Wizualnie odpowiadają petardą FP3 NEW . Nic tylko testować i wstawiać filmiki .
Strona 1 z 1
TP2 TROPIC !!!
Napisano 12 listopad 2011 - 17:25
Ilość sztuk w opakowaniu: 20
Zdjęcie:

Wizualnie odpowiadają FP3NEW, ale akustycznie już niestety są sporo słabsze
Zdjęcie:
Wizualnie odpowiadają FP3NEW, ale akustycznie już niestety są sporo słabsze
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 12 listopad 2011 - 17:42
Osobiście ich nie miałem, ale przywołuję opinie osób które zdążyły je już przestrzelać.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 28 listopad 2011 - 23:16
o mały włos byłbym właścicielem 4 paczek tych podróbek FP3
Nie wiem czy wiecie ale zamiast FP3 New i FP3 small pojawiła się nowa petarda zwana JC05 ma długi lont i huk głośniejszy od FP3 small i FP3 New. JC05 to nowa petarda z 2011r. wygląda podobnie do FP3 small ale JC05 jest o wiele głośniejsza.
Uważajcie na podróbki Tropica. Tropic wydał podobną petardę do FP3 new pod nazwą TP2
TP2 strzela jak pikolo- uważajcie bo mi baba chciała wcisnąć te gówno Tropica TP2 aż 4 paczki za 40zł. . Ja chciałem FP3 a ona bez skrupułów dała mi TP2- chciała mnie oszukać- potem się wróciłem do niej i wymieniłem na 4 paczki JC05 i dopłaciłem 10zł. o mały włos by mnie bardzo mocno oszukała.
Nie wiem czy wiecie ale zamiast FP3 New i FP3 small pojawiła się nowa petarda zwana JC05 ma długi lont i huk głośniejszy od FP3 small i FP3 New. JC05 to nowa petarda z 2011r. wygląda podobnie do FP3 small ale JC05 jest o wiele głośniejsza.
Uważajcie na podróbki Tropica. Tropic wydał podobną petardę do FP3 new pod nazwą TP2
TP2 strzela jak pikolo- uważajcie bo mi baba chciała wcisnąć te gówno Tropica TP2 aż 4 paczki za 40zł. . Ja chciałem FP3 a ona bez skrupułów dała mi TP2- chciała mnie oszukać- potem się wróciłem do niej i wymieniłem na 4 paczki JC05 i dopłaciłem 10zł. o mały włos by mnie bardzo mocno oszukała.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc