Za
Podcasty
Napisano 08 kwiecień 2011 - 13:38
W konferencjach webcast w cale nie musi być transmisja wideo może być audio + odpalony zdalny pulpit, żeby można było zilustrować temat na komputerach słuchaczy. Webcast ma ponad to wielką przewagę nad podcastem, a mianowicie uczestnicy konferencji mogą zadawać na bieżąco pytania moderatorom...
fps
fps
Napisano 08 kwiecień 2011 - 13:40
aha to nie byłem w temacie, w takim razie pomysł fps będzie najlepszy. Nawet znacznie lepszy. 
Podcast wiem jak założyć, ale webcasta już nie wiem. zdaje się na was.
Podcast wiem jak założyć, ale webcasta już nie wiem. zdaje się na was.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 08 kwiecień 2011 - 13:52
Polecam darmową aplikację Mikogo http://www.mikogo.com/. W darmowej wersji można zaprosić bodajże do 8 (12?) uczestników, którym wyświetla się zdalny pulpit, głos można transmitować np. przez Skype. Korzystamy w firmie z tego rozwiązania i bardzo dobrze się sprawdza. Osoba inicjująca sesję wysyła link do zalogowania się dla pozostałych uczestników. Zakładając konferencję użytkownik udostępnia swój pulpit słuchaczom dzięki czemu możliwe jest m. in. wykonanie prezentacji .pps, analiza danych np. z arkusza kalkulacyjnego czy pokazanie zdjęć z własnego komputera... Wszelakie instrukcje dostępne są na stronie domowej Mikogo, do której link podałem wyżej.
fps
fps

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc