Symobol: Gp1105
Nazwa: -
Opis: Bardzo duża rakieta o długości ok 30cm (bez motorka) i średnicy ok 8cm
Zdjecie: http://img12.imagesh...dsc00046ns.jpg/
Filmy:
Cena hurtowa: -
Miałem dwie rakietki. Film 1 wrzuciłem z dwóch ujęć. Na jakość nagrania nie miałem wpływu bo zajety byłem odpalaniem. Cena na www.pirotechnik.pl 45zł za szt.
Moja opinia jest taka:
Rakieta ogólnie piekna ale za taka cene to oczekiwałem czegoś wiecej..duzo wiecej. Wg opisu brokat miał spadac az do ziemi a tymczasem gasł dość szybko.
Co o niej myślicie?
Strona 1 z 1
Rakieta Gp1105 "Dragon"
Napisano 04 styczeń 2011 - 16:31
Ja sie nie znam ale moim zdaniem to za krotko trwał efekt jak na te pieniądze
Napisano 04 styczeń 2011 - 23:59
Za obrażanie mojego kolegi powinieneś dostać ostrzeżenie! Na forum widywałem gorszej jakości filmiki i jakos nikt nie wyzywał autora!
A co do efektu to może nie jest powalający ze względu na krótki efekt ale rozprysk niemal że przysłonił niebo między blokami. A jeśli chodzi o te Twoje porównanie do plutonów to się troche zbłaźniłeś.Weź pod uwage że Ty nagrywałeś film pare metrów od rakietki a mój kolega stał jakieś 20-25m dalej. Rozprysk był co najmniej dwa razy większy od Super Star 2.5" Oto porównawczy filmik nagrywany z tego samego miejsca.
Rozprysk ma niewątplie największy ze wszystkich rakiet jedyne czego mozna sie przyczepic to chyba tylko szybko gasnący brokat.
A co do efektu to może nie jest powalający ze względu na krótki efekt ale rozprysk niemal że przysłonił niebo między blokami. A jeśli chodzi o te Twoje porównanie do plutonów to się troche zbłaźniłeś.Weź pod uwage że Ty nagrywałeś film pare metrów od rakietki a mój kolega stał jakieś 20-25m dalej. Rozprysk był co najmniej dwa razy większy od Super Star 2.5" Oto porównawczy filmik nagrywany z tego samego miejsca.
Rozprysk ma niewątplie największy ze wszystkich rakiet jedyne czego mozna sie przyczepic to chyba tylko szybko gasnący brokat.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 05 styczeń 2011 - 00:05
przemus rozprysk może tak(chodź według mnie sa podobne) ale jak na ta cene efekt jest żałosny, jeslij miałes 2 takie to straciłeś 9ozł, za taką cene kupiłbyś niezłą koche
Napisano 05 styczeń 2011 - 06:47
1. rozprysk moze i 2 razy wiekszy niz twoja super star, ale widocznie miales slaba sztuke. inne super stary wypadaja lepiej.
2. cena tez 2 razy wieksza niz super star
3. nieopłacalne.
2. cena tez 2 razy wieksza niz super star
3. nieopłacalne.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 05 styczeń 2011 - 11:29
Cena poraża, ale efekt moim zdaniem to krótki nie jest. Wielkość też jest spora. Tylko ta cena zbyt wygórowana.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc