Symbol: JR-006
Nazwa: Pershing
Zdjecie: http://www.polskiefa...sper&produkt=43
Film:
Fajne, klasyczne rakiety z gestym, duzym rozpryskiem, sprzedawane w duzym zestawie.
Strona 1 z 1
JR-006 Pershing (Jasper)
Napisano 28 listopad 2010 - 21:24
Odpalilem dzisiaj najmniejsza rakiete z zestawu i byla przepiekna, piekny, duzy, gesty, zloto-czerwony rozprysk.
Poleciala na idealna wysokosc. Cena zestawu (110zl) jest troche przesadzona(ja nie narzekam rakiete dostalem gratis) ale jak komus zalezy na pieknych efektach to moze tyle zaplacic. W Grudniu w hurtowni bedzie je mozna kupic na sztuki. Skoro zachwycil mnie efekt najmniejszej, byl lepszy niz sie spodziewalem, to najweksza musi dopiero byc super. Efekt malej byl inny na filmie, ale w tym zestawie sa cztery rozne efekty. Kupie sobie srednia-wieksza(w zestawie sa 4 wielkosci) i ja przetestuje, spodziewam sie napewno wiekszego efektu niz w malych, a na ile innego, to sie zobaczy. Rakieta przy tym nie zrobila jakiegos strasznie wielkiego huku.
Pozdro JMJ
Poleciala na idealna wysokosc. Cena zestawu (110zl) jest troche przesadzona(ja nie narzekam rakiete dostalem gratis) ale jak komus zalezy na pieknych efektach to moze tyle zaplacic. W Grudniu w hurtowni bedzie je mozna kupic na sztuki. Skoro zachwycil mnie efekt najmniejszej, byl lepszy niz sie spodziewalem, to najweksza musi dopiero byc super. Efekt malej byl inny na filmie, ale w tym zestawie sa cztery rozne efekty. Kupie sobie srednia-wieksza(w zestawie sa 4 wielkosci) i ja przetestuje, spodziewam sie napewno wiekszego efektu niz w malych, a na ile innego, to sie zobaczy. Rakieta przy tym nie zrobila jakiegos strasznie wielkiego huku.
Pozdro JMJ
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc