Strona 1 z 1
Co by tu kupić ?? myśle co kupic na sylwestra
Napisano 29 sierpień 2010 - 17:44
Może to jeszcze wczesnie ale chcem powoli sie zastanowić co kupić na tego sylwestra do 100zł może 150zł i co byscie mi doradzisli bo ja sie zastanawiam czy nie kupić zestawu kilkunastu rakiet jakiejś wyzutni i jakis cyrkoblitsów no i oczywiście achtungi i pikolaki !
A wy co mi doradzicie ?? Piszcie jak najwiecej
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 30 sierpień 2010 - 16:42
Nadal nie udzieliłeś nam szczegółowych informacji które są niezbędne.Po pierwsze powiedz w jakiej hurtowni i gdzie kupujesz,a przede wszystkim jakiego mają tam producenta i jakbyś mógł ich poposic o cennik to byłoby dobrze
Co do bazarów to kompletnie odradzam!Tak jaki i wszyscy zapewne,ponieważ tam ceny są nawet o kilkaset procent większe!!!A nie wolałbyś np. kupic przez internet?
Napisano 30 sierpień 2010 - 20:38
A więc tak oni maja firmy hestii i jorge ale wolałbym jorge poieważ ich materiał jest lepszy i jak dla mnie hestia ma duzo niewypałów a przez internet ?? Niee... bo niechce sie w to bawic i niechce miec problemów jak na allegro :)A cennika jeszcze niemam ale już niedługo bym chciał coś sobie załatwic i ogarnąć ceny
To co doradzicie do 100zł lub 150 zł ?
Napisano 01 wrzesień 2010 - 15:28
Z Biedry się nie dowiesz, bo ulotka dopiero będzie przed świętami jak zawsze. Na bazarze bym nie kupował, co za problem kupić przez internet? Mówisz o jakiś problemach tak jak na Allegro, a ja jakoś się z takimi nie spotkałem. Zdecyduj się więc, to ktoś ci napiszę co i jak.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 01 wrzesień 2010 - 16:07
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź