Witamy na www.forumfajerwerki.pl - Bo fajerwerki to nasza pasja!
![]() |
|
| Guest Message © 2010 DevFuse | |
Strona 1 z 1
Ełk Ogień & Woda 2010
Napisano 26 kwiecień 2010 - 13:54
Witam.
Poniższe informacje pochodzą z ulotki organizatora imprezy.
Ełk, Plaża miejska
16 lipca 2010 (piątek)
22.20 - konkursowy spektakl pirotechniczny
22.40 - konkursowy spektakl pirotechniczny
17 lipca 2010 (sobota)
22.42 - konkursowy spektakl pirotechniczny
23.30 - ogłoszenie wyników
Na dzisiaj :) uczestnikami konkursu są:
Click
Pol-Expance
Triplex
Goldregen
Pozdrawiam,
ZK
Poniższe informacje pochodzą z ulotki organizatora imprezy.
Ełk, Plaża miejska
16 lipca 2010 (piątek)
22.40 - konkursowy spektakl pirotechniczny
17 lipca 2010 (sobota)
22.42 - konkursowy spektakl pirotechniczny
23.30 - ogłoszenie wyników
Na dzisiaj :) uczestnikami konkursu są:
Click
Pol-Expance
Triplex
Goldregen
Pozdrawiam,
ZK
Napisano 26 kwiecień 2010 - 14:56
Uf, dobrze że Ełk pozostał przy polskich wykonawcach. Jeszcze nie widziałem żadnego widowiska pirotechnicznego Triplexa na żywo, a mając w pamięci pokaz na Otwarcie Cuprum Area, czy cykliczne pokazy na Electrocity możemy spodziewać się ciekawej rywalizacji. Clik i Pol-Expance to firmy dobrze znane z Ustki i tutaj również jestem pewien pokazu na poziomie. Goldregen zawsze strzela piękne piromusicale, dobrze pamiętam ten który oglądałem w Ełku rok temu. Był bardzo innowacyjny ( między innymi kilka sekwencji z FX ) i ogólnie zaskakiwał scenariuszem. Woda i Ogień chyba będzie dobrą rozgrzewką przed Szczecinem :) Szkoda trochę że nie będzie Grom-Zbiga :P i że w Ustce również nie strzelą spektaklu konkursowego, tylko już poza rywalizacją. Jeżeli PyroMachina w tym roku nie wypali zawsze pozostaje alternatywa w postaci Ełku i jeżeli nie dojdzie do realizacji PM w Krakowie znowu przyjadę w zamian do Ełku. Muszę przyznać że jezioro nad którym strzelane są pokazy jest malowniczo położone i miasto zdecydowanie jest przyjemne dla turysty B) Oby tylko pogoda nie zepsuła się tak jak w ubiegłym roku w 2 dniu imprezy!
Napisano 26 kwiecień 2010 - 16:02
hmmm... Ełk jest mało znanym festiwalem w porównaniu do Ustki czy Sczecina- tak mi się przynajmniej wydaje, jednak jego położenie bardzo zachęca do przybycia zwłaszcza dla mnie licząc z Łomży gdyż tam będę spędzał w większości wakacje. 89 km według targeo.pl może nawet się tam wybiorę jednośladem. Macie może jakieś obcykane hotele które polecacie?
Fakt jest taki że pewnie jak będę miał wybierać miedzy Krakowem a Ełkiem to wybiorę Kraków jednak dochodzą do wszystkich głosy że są problemy z zorganizowaniem MGSP. Raczej małe szanse są żeby udało mi się przybyć na te 2 festiwale w jednym roku :angry:
Jeszcze raz zwracam się do tych co byli i znają jakąś fajny hotel, w miarę tani.
Pozdrawiam
Fakt jest taki że pewnie jak będę miał wybierać miedzy Krakowem a Ełkiem to wybiorę Kraków jednak dochodzą do wszystkich głosy że są problemy z zorganizowaniem MGSP. Raczej małe szanse są żeby udało mi się przybyć na te 2 festiwale w jednym roku :angry:
Jeszcze raz zwracam się do tych co byli i znają jakąś fajny hotel, w miarę tani.
Pozdrawiam
Napisano 26 kwiecień 2010 - 16:17
W hotelach miejsca nie szukaj, ceny zaczynają się pewnie od 80 zł za noc wzwyż, jak to zazwyczaj bywa w hotelach :)
W zeszłym roku miałem super kwaterę za 35 zł za noc dosłownie 5 metrów od jeziora, tylko że adresu nie podam bo mi miejsce zajmiesz :P Skontaktuj się z Ełckim Biurem Obsługi Turysty ( czy jakoś tak ) - właśnie w ten sposób w zeszłym roku znalazłem tą super miejscówkę.
W zeszłym roku miałem super kwaterę za 35 zł za noc dosłownie 5 metrów od jeziora, tylko że adresu nie podam bo mi miejsce zajmiesz :P Skontaktuj się z Ełckim Biurem Obsługi Turysty ( czy jakoś tak ) - właśnie w ten sposób w zeszłym roku znalazłem tą super miejscówkę.
Napisano 27 maj 2010 - 22:05
Napisano 13 lipiec 2010 - 22:33
Szczegóły festiwalu:
16 lipca 2010 r. (piątek)
20.35 - spektakl teatru ognia
21.00 - koncert Zespołu Bracia
22.20 - konkursowy spektakl pirotechniczny - Polexpance
22.25 - spektakl teatru ognia - ReDEvils
22.40 - konkursowy spektakl pirotechniczny - Click
22.50 - Teatr Prawdziwy spektakl „Ostatni Marsz”
23.30 - after party
01.00 - zakończenie imprezy
17 lipca 2010 r. (sobota)
19.30 - koncert zespołu Lov
20.30 - spektakl teatru ognia LUMEN NOCTIS
20.45 - występ komika iluzjonisty Pana Ząbka
21.00 - koncert Kayah
22.20 - konkursowy spektakl pirotechniczny - Triplex
22.28 - spektakl teatru ognia – Kivi Project
22.42 - konkursowy spektakl pirotechniczny - Goldregen
22.50 - Teatr Prawdziwy Spektakl „Miasto Ognia”
23.30 - ogłoszenie wyników konkursu pirotechnicznego, rozlosowanie nagród w konkursie SMS-owym, wśród publiczności
Wczesniej jeszcze kilka wydarzeń głównie dla dzieci pozwoliłem sobie wyciąć ;)
16 lipca 2010 r. (piątek)
20.35 - spektakl teatru ognia
21.00 - koncert Zespołu Bracia
22.20 - konkursowy spektakl pirotechniczny - Polexpance
22.25 - spektakl teatru ognia - ReDEvils
22.40 - konkursowy spektakl pirotechniczny - Click
22.50 - Teatr Prawdziwy spektakl „Ostatni Marsz”
23.30 - after party
01.00 - zakończenie imprezy
17 lipca 2010 r. (sobota)
19.30 - koncert zespołu Lov
20.30 - spektakl teatru ognia LUMEN NOCTIS
20.45 - występ komika iluzjonisty Pana Ząbka
21.00 - koncert Kayah
22.20 - konkursowy spektakl pirotechniczny - Triplex
22.28 - spektakl teatru ognia – Kivi Project
22.42 - konkursowy spektakl pirotechniczny - Goldregen
22.50 - Teatr Prawdziwy Spektakl „Miasto Ognia”
23.30 - ogłoszenie wyników konkursu pirotechnicznego, rozlosowanie nagród w konkursie SMS-owym, wśród publiczności
Wczesniej jeszcze kilka wydarzeń głównie dla dzieci pozwoliłem sobie wyciąć ;)
Napisano 18 lipiec 2010 - 18:47
Oby, czekam z niecierpliwością :) Pytałeś, kto się wybiera na ten festiwal. Nie odpowiedziałem Ci, bo do ostatniej chwili nie wiedziałem, czy pojadę. Zgadamy się za rok ;) Może więcej ludzi z forum przyjedzie.
Sorry, że post pod postem, ale co z tymi filmami z drugiego dnia?
Sorry, że post pod postem, ale co z tymi filmami z drugiego dnia?
Strona 1 z 1

Logowanie

Bookmark
Del.icio.us
Wykop.pl
Digg
Email
Facebook
Google
Mixx