Szkoda tylko, że żaden film nie odda w pełni piękna fajerwerków, z drugiej strony co nam innego pozostało. Ja byłem o włos obejrzenia tego pokazu na żywo. Niedosyt pozostanie mi na pewno na długo w pamięci.
fps
26 Międzynarodowy Festiwal Fajerwerków - Montreal, Kanada, 2010
Napisano 15 sierpień 2010 - 11:23
Wyniki:
1st: Kanada
2nd: Szwecja
3rd: Francja
Cóż Montreal nie gra fair. Jak dla mnie GFF strzelił taki pokaz. Że inne firmy po prostu nie mogły się z nim równać. Cóż swoim już drugi raz z rzędu dają złotego jupitera. ehh i gdzie tu sprawiedliwość.
1st: Kanada
2nd: Szwecja
3rd: Francja
Cóż Montreal nie gra fair. Jak dla mnie GFF strzelił taki pokaz. Że inne firmy po prostu nie mogły się z nim równać. Cóż swoim już drugi raz z rzędu dają złotego jupitera. ehh i gdzie tu sprawiedliwość.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 15 sierpień 2010 - 17:02
Wg. mnie to też jawna niesprawiedliwość. Wiadomo z czego to wynika, ponieważ ocena zależy głównie od osób, które zasiadają w "popular jury", a jak wiadomo to sami Kanadyjczycy praktycznie. Z drugiej strony sprawdziło się moje typowanie co do Surexa. Pewnie gość z GFF nieźle się zawiedli, bo ich pokaz był praktycznie bezbłędny, czego nie można powiedzieć o pokazie Kanadyjczyków. No cóż wygrała prywata... oby GFF zawitali do Polski w najbliższym czasie, tutaj jak im wszystko wypali mają wygraną w kieszenie...
fps
fps
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc