JW09 Styx
Napisano 01 styczeń 2011 - 20:48
Na filmach mpiego efekty wydawały się ogromne,a w rzeczywistości efekty były duże,ale nie aż tak jak sobie wyobrażałem,ale również pod względem efektów ta wyrzutnia nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak inne.Moja ocena 7/10.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 30 styczeń 2011 - 10:03
Witam,
Mam pytanie do osób które miały tą baterię, może się wydać głupie ale dla mnie istotne. Mianowicie czy Styx ma lont z boku wyrzutni czy u góry?
Pzdr
Mam pytanie do osób które miały tą baterię, może się wydać głupie ale dla mnie istotne. Mianowicie czy Styx ma lont z boku wyrzutni czy u góry?
Pzdr
Napisano 30 styczeń 2011 - 10:22
NIE MIAŁEM ale wiem gdzie jest. Z boku
Patrzyłem na stuff pewnego kolesia (znalazłem w google grafice)
Tutaj masz link do zdjęcia:
http://i54.tinypic.com/2ij4y07.jpg
Patrzyłem na stuff pewnego kolesia (znalazłem w google grafice)
Tutaj masz link do zdjęcia:
http://i54.tinypic.com/2ij4y07.jpg
Napisano 20 maj 2011 - 22:00
Efekt jest duży i ładny,różni się od katmandu,która jest bardziej "żywiołowa",styx ma większe efekty według mnie
Polecam,bo jest tania jak na taki efekt.
Napisano 07 sierpień 2011 - 02:18
Szybkostrzelność styxa to niewątpliwie zaleta.
Jeśli ktoś chce wolno to niech idzie na stragan po 10 kivi i tyle....
Dynamika skupia na niebie kilka wybuchów co zwiększa jego efektywność - dla mnie niewątpliwie jedna z najbardziej efektywnych wyrzutni w danej cenie.
W tym roku mam 4 styxy
- polecam
Jeśli ktoś chce wolno to niech idzie na stragan po 10 kivi i tyle....
Dynamika skupia na niebie kilka wybuchów co zwiększa jego efektywność - dla mnie niewątpliwie jedna z najbardziej efektywnych wyrzutni w danej cenie.
W tym roku mam 4 styxy
Napisano 01 styczeń 2012 - 13:50
Rowniez w tym roku kapitalne efetky.
Duze rozpryski i pelno huku.
Duze rozpryski i pelno huku.
Napisano 01 styczeń 2012 - 14:55
Polecam! Świetna wyrzutnia, efekt jest genialny i cena przystępna!
Napisano 01 styczeń 2012 - 15:19
Zdecydowanie polecam, efekty były rozłożyste i długo utrzymywały się na niebie, zdecydowanie polecam!
Mój film JW09 Styx :
Mój film JW09 Styx :
Napisano 01 styczeń 2012 - 18:17
Dołączam do grona osób polecających tę kostkę. Fajne, duże efekty za przystępną cenę, warto kupić.
Mój film:
Mój film:
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 01 styczeń 2012 - 20:53
W tym roku mars i pluton przegonił styxa albo one były lepsze albo styx był gorszy ale wydaje mi się to 1.
Z roku na rok wszystko jest inne na dzień dzisiejszy dam 6,5/10 i zmieniło mi się zdanie od tamtego roku.
Miałem je 3 sztuki przyznam że w tej wyrzutnie brakuje też koloru na publiczności nie zrobiła już wrażenia.
Z roku na rok wszystko jest inne na dzień dzisiejszy dam 6,5/10 i zmieniło mi się zdanie od tamtego roku.
Miałem je 3 sztuki przyznam że w tej wyrzutnie brakuje też koloru na publiczności nie zrobiła już wrażenia.

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc