Witam ! Chciałbym Wam przedstawić jeden z moich pokazów, który stworzyłem w grze RCT3. Jakość nie jest najlepsza. Nie wiem jak zrobić jakość HD w YouTube a jakość się pogorszyła, bo dałem to w formacie wmf - szerokopasmowe. Nie wiem jaki format był by lepszy. Z góry dzieki za podpowiedzi co do najlepszych formatów itp itd, bo w tym nie siedzę... xp
Długość pokazu: ok 2:20
Nazwa pokazu: nie mam pojęcia jak go nazwac xs
FILM:
http://www.youtube.c...h?v=RgmFR76z53Y
Strona 1 z 1
Pioter - Virtualne pokazy
Napisano 05 styczeń 2010 - 18:15
Ja bym konwertował do mp4. Po pierwsze doskonała kompresja, po drugie dobry algorytm binningu więc nie widać znaczącego "pikselowania". Ja konwertuję w pakiecie Nero. Youtube też tak bardzo nie zniekształca przy konwersji do .flv jak w innych formatach.
Napisano 07 styczeń 2010 - 21:24
Masz ucho, nie jest źle. Jak na początki to scenariusz jest jak najbardziej w porządku. Jest parę niedociągnięć, ale ogólnie widać że umiesz wyczuć takt w podkładzie. Trzymam kciuki za dalsze Twoje projekty!
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 30 sierpień 2010 - 21:57
No i wkońcu zebrałem się do kupy i dałem na YT mój pierwszy zrobiony w całości pokaz. Ten, któy dałem wczesniej był robiony po tym, doktórego link właśnie zamierzam dać 
Udało mi się wykombinować wkońcu jakość HD wiec obraz jest lepszy niż w przypadku wcześniej nagranego pokazu.
Nazwa pokazu: Inferno
Wiem, że pokaz może nie powala rozmachem, ale to moje pierwsze pokazy i przyznam się, że nie miałem tyle cierpliwości, by zrobić coś lepszego xP niemniej uważam, że ten pokaz nie jest wcale taki zły.
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. 
PS: Wiem, że efekty chwilami nie powalają, a to dlatego, że ten pokaz zrobiłem na tych pierwszych paczkach fajerwerków, które dawał mpi.
Także proszę o wyrozumiałość co do jakości efektów.
Udało mi się wykombinować wkońcu jakość HD wiec obraz jest lepszy niż w przypadku wcześniej nagranego pokazu.
Nazwa pokazu: Inferno
Wiem, że pokaz może nie powala rozmachem, ale to moje pierwsze pokazy i przyznam się, że nie miałem tyle cierpliwości, by zrobić coś lepszego xP niemniej uważam, że ten pokaz nie jest wcale taki zły.
PS: Wiem, że efekty chwilami nie powalają, a to dlatego, że ten pokaz zrobiłem na tych pierwszych paczkach fajerwerków, które dawał mpi.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc