Symbol : K0201
Nazwa : Super Corsair
Firma : Kometa
Opis: małe pudełko petard ciernych
Cena detaliczna : 1,20zł (u mnie)
Ta petarda nie robi wrażenie mały huk i szybką wybuchają więc nie można z nimi pokombinować jak korsarzami z Hesti. Te korsarze to młodzszy brat Piccolaka z Jorge
Strona 1 z 1
K0201 Super Corsair
Napisano 18 grudzień 2009 - 19:20
Są to najlepsze dostępne piccolo ! Najgłośniejsze jakie miałem. Dużo głośniejsze od Piccolo Hestii i Jogre !! Mam 4 paczki i jestem 100% zadowolony
POLECAM !!
Napisano 18 grudzień 2009 - 20:49
czesio napisał:
Symbol : K0201
Ta petarda nie robi wrażenie mały huk i szybką wybuchają więc nie można z nimi pokombinować jak korsarzami z Hesti. Te korsarze to młodzszy brat Piccolaka z Jorge
Niektóre wybuchaja po 2 sekundach a niektore po 10 niewiem czemu sie tak dzieje
Janek piccolo hestii w nowej poligrafii jest glosniejsze od zwyklego piccolo.Ma tylko 50 sztuk ale wali mocniej niz w starej poligrafii i picolo komety.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 18 grudzień 2009 - 20:55
Zgadzam się z Jankem najgłośniejsze pickolacki teraz testuje je na plastikowych butelkach po nestea.
Napisano 18 grudzień 2009 - 20:59
MasterToster napisał:
Zgadzam się z Jankem najgłośniejsze pickolacki teraz testuje je na plastikowych butelkach po nestea.
OOO boze!!!!!miales pikolaki w nowej poligrafii hestii,50 sztuk???widac ze nie.Sa stanowczo lepsze od pikolakow komety,moze troche drozsze i mniej ale nie mialem jeszcze niewypalu....
Napisano 18 grudzień 2009 - 23:16
Również mam te nowe Piccolo Hestii. Dostałem w gratisie 4 paczki od Neoda. Wystrzele jutro obydwa i się przekonamy
. Nagram aparatem, bo jutro jade po akumulatorki
.
Napisano 26 grudzień 2009 - 15:44
No te z Hesti też ładnie napiedzielają kupiłem je pare dni temu i testowałem jedna mi prawie w ręce wyj..... ale zdążyłem wyrzucić
Napisano 12 luty 2010 - 22:23
Tych petardek nie polecam nikomu...zakupiłem na FM 10 sztuk bo tanie były i po otwarciu opakowania polowa była pusta w środku ! Petardy te łamią się przy odpalaniu o draskę...wszystkie takie są bez wyjątku.
Najlepsze Piccolo z hestii:)
Najlepsze Piccolo z hestii:)
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 26 styczeń 2011 - 19:02
Tanie ( niecałe 60 gr. za paczkę), długi czas zanim wybuchną ( średnio 5-8 s. ), huk również możliwy.
Nie ma problemów z wysypującym się prochem, w żadnej petardzie nie odpadła ani nie kruszyła się siarka itp. na całą paczkę miałem tylko jeden nie wypał.
Mogę je polecić 9/10
Nie ma problemów z wysypującym się prochem, w żadnej petardzie nie odpadła ani nie kruszyła się siarka itp. na całą paczkę miałem tylko jeden nie wypał.
Mogę je polecić 9/10
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc