JR37 Jumbo Jet
#42 Gość_Felix_*
Napisano 15 grudzień 2007 - 00:18
Yusha napisał:
Zamiast Jumbo Jeta może lepiej kupić Kung Fu moim zdaniem chyba bardziej opłacalne? Ale zresztą jak kto woli... każdy ma inny gust... :???:
A ty tylko o tym Kung FU !
Dzisiaj z kolegą odpaliliśmy jedną rakietę
została mu z poprzedniego roku
Efekt mi sie bardzo podobał i o ile starczy
mi kasy to kupie te rakiety, kolega ma
na aparacie film tej rakiety więc postaram sie
wyciągnąć ten film od niego i wrzucić na You Tube
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 31 grudzień 2007 - 12:01
Witam, są to bardzo dobre rakiety. Wysoko lecą, mają duże rozpryski z ładnymi efektami. Polecam!!! :wink:
Napisano 31 grudzień 2007 - 12:04
Prawda Jumbo Jet'y maja dobre efekty na niebie! Leca tez wysoko jak na ich wielkość.
Polecam ! Dodatkowo stosunek cena/efekt sa w 100% OK!
Polecam ! Dodatkowo stosunek cena/efekt sa w 100% OK!
Napisano 31 grudzień 2007 - 22:13
Jumbo jety, podobaly i się w tamtym roku, w tym już nie bardzo, za dużo się ich naoglądałem. Praktycznie terz każdy ma jumbojety, oklepany efekt i już nudny: brocade, strobo crackling i tak w kółko.
ALE! Jeżeli ktoś nie miał doczynienia z tymi rakietami, niech je kupi, bo RAZ warto, po tem już się nudzą, staja się takie pospolite.
Osobom które ich nie miały: poleca, osobom które je miały: jak sobie chcą, ja osobiście ich już nie kupię
.
Pozdrawiam.
ALE! Jeżeli ktoś nie miał doczynienia z tymi rakietami, niech je kupi, bo RAZ warto, po tem już się nudzą, staja się takie pospolite.
Osobom które ich nie miały: poleca, osobom które je miały: jak sobie chcą, ja osobiście ich już nie kupię
Pozdrawiam.
Napisano 02 styczeń 2008 - 18:28
jumbo jet są to bardzo opłacalne rakiety piekny kolorowy wybuch i na koniec cracling
za rak na pewno zainwestuje w te rakiety bo efekty naprawde piorunujące :mrgreen:
za rak na pewno zainwestuje w te rakiety bo efekty naprawde piorunujące :mrgreen:
Napisano 02 styczeń 2008 - 18:34
Najlepiej bo nigdzie indziej niż w Biedronce ich niema
Ale również polecam
Napisano 16 grudzień 2008 - 20:23
Widziałem na żywo te rakiety. Mi sie one nie podobają. W tej cenie lepiej kupić Sfinksa lub moździerz...
Według mnie się nie opłaca
Według mnie się nie opłaca
Napisano 16 grudzień 2008 - 20:30
A ja w tym roku jej nie kupie, przejrzałem na oczy - te efekty już nie robią na mnie wrażenia, wszędzie srebrne lub złote bez żadnego ładu, 2 lata temu kupilem bo mi się podobały, w tamtym roku bo nie było nic ciekawszego w tym roku nie, to strata pieniędzy.
Napisano 16 grudzień 2008 - 20:57
U mnie rok temu na osiedlu mieli chyba wszystkie rzeczy z biedronki :mrgreen: i też potwierdzam: nie są dobre. Już lepiej kupić rakiety Perfect bo jest ich 2 razy wiecej i jest jeszcze jeden efekt: multicolor :smile: a rozpryski (przynajmniej w rakiecie Brocade) są naprawde duże!
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 01 styczeń 2009 - 21:55
W tym roku zawiodłem się na tych rakietach. Kumpel je zakupił. Ja miałem rakiety Top Secret. Efekty porównywalne,a może ciut przewaga na korzyść JR36. Za tą cenę można mieć prawie 3xTop Secret

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc