P8601 Weapons Of Beuwulf (Super Power)
Napisano 22 grudzień 2011 - 20:15
Z tego co wiem, moździeż powinieneś dostać po świętach, chociaż różnie to bywa w hurtowniach więc radze się pośpieszyć. Akurat jutro będę w SP żeby zrobić ostatnie zakupy. Przy okazji spytam czy mają jeszcze tą armate
Napisano 03 luty 2012 - 11:58
Jakie są wasze wrażenia po odpaleniu tego produktu?
Ja ogólnie jestem bardzo zadowolony i jestem pewien że za rok jak tylko będzie w sprzedaży ten moździerz zasili on moją sylwestrową artylerię.
Pozdrawiam.
Ja ogólnie jestem bardzo zadowolony i jestem pewien że za rok jak tylko będzie w sprzedaży ten moździerz zasili on moją sylwestrową artylerię.
Pozdrawiam.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 11 luty 2012 - 18:25
Użytkownik FireMan dnia 20 grudzień 2009 - 20:40 napisał
Sam nie wiem.
Ja robiłem tam zakupy za około 3 tysiące złotych , ale wcześniej umawiałem się z nimi telefonicznie.
Ceny mają naprawdę niskie - średnio 20-40% niższe niż w cenniku hurtowym Jorge :mrgreen:
Jednak na miejscu wisi kartka - (o ile pamiętam) "dla klientów detalicznych +50% do cen na produktach".
Ja robiłem tam zakupy za około 3 tysiące złotych , ale wcześniej umawiałem się z nimi telefonicznie.
Ceny mają naprawdę niskie - średnio 20-40% niższe niż w cenniku hurtowym Jorge :mrgreen:
Jednak na miejscu wisi kartka - (o ile pamiętam) "dla klientów detalicznych +50% do cen na produktach".
Zrobił byś coś na temat tego sklepu. Bo mogą tam byś interesujące ceny
Napisano 11 luty 2012 - 18:27
Użytkownik Gonzales dnia 03 luty 2012 - 11:58 napisał
Jakie są wasze wrażenia po odpaleniu tego produktu?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Miałem podobny ale kulisty to efekty były nie do opisania. Warto było szczerze polecam
CW
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 02 marzec 2012 - 07:00
Czyli wychodzi na to że jest to jeden z podstawowych produktów na sylwestra dla każdego fajerwerkowca

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc