Strona 1 z 1
PM-1052 Dymownica
Napisano 04 listopad 2009 - 13:00
Symbol: PM-1052
Nazwa: Dymownica
Opis: Bardzo intensywny biały dym, gęste zadymienie; czas palenia 60 sek.
Film: http://www.youtube.c...h?v=Z5MJr-RW4lw
Cena: 18.00zł
Interesujący produkt dla zadymiarzy chciałbym poznać opinie osób co taki sprzęt miały okazję przetestować, bo na filmach jest naprawdę obiecujący.
Nazwa: Dymownica
Opis: Bardzo intensywny biały dym, gęste zadymienie; czas palenia 60 sek.
Film: http://www.youtube.c...h?v=Z5MJr-RW4lw
Cena: 18.00zł
Interesujący produkt dla zadymiarzy chciałbym poznać opinie osób co taki sprzęt miały okazję przetestować, bo na filmach jest naprawdę obiecujący.
Napisano 04 listopad 2009 - 14:48
Świeca dymna też jest wyrobem pirotechnicznym i mozńa go odpalać w sylwestra bez pozwolenia i nikt nie moze mi grzywy za to wlepić?
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 04 listopad 2009 - 16:35
Ja akurat jestem w posiadaniu tej świeczki. Mandat możesz dostać zawsze za zakłócanie porządku. To jasne że takiego czegoś lepiej nie odpalać na środku osiedla. Ale gdzieś na polu, czy działce to proszę bardzo.
Napisano 04 listopad 2009 - 17:21
aha :bezradny: no cóż taka polska
szkoda a przydałoby mi się
ogólnie fajne
Napisano 04 listopad 2009 - 23:51
velibrum napisał:
To jasne że takiego czegoś lepiej nie odpalać na środku osiedla.
Vel a Ty myślisz, że po co ja je chcę kupić?? Daj info czy filmiki oddają jej rzeczywisty efekt.
Napisano 05 listopad 2009 - 11:45
na yutube piszą ze 30 zł ;p dobre bo długo się pali ale też wydaje mi sie ze za 18 można zrobić więcej dymu. Z dwa lata temu kumpel odpalił świecę był mniej gęsty dym ale dłużej pozostawał w powietrzu nawet na drzewach się osiadał hehe straż przejeżdżała ale raczej wiedzieli że nic się nie pali takiego. Koszt z jakieś 2,50 :razz:
Napisano 05 listopad 2009 - 14:08
farmer, to że dym utrzymywał się w powietrzu było spowodowane adekwatną cyrkulacją powietrza i kilkoma innymi czynnikami atmosferycznymi. Gwarantuję że większość metodą home made nie zbliży się do takiej ilości dymu jaka występuje w tej dymówce.
Napisano 06 listopad 2009 - 21:14
możliwe że tak, było wilgotne powietrze. Co do dymownic nadal upieram się że za 18zł można wytworzyć więcej dymu. :razz: Jeśli tak zwiększyć ilość mieszanin aby wyszło 18 zl na sztuke to uzyska się więcej od tej petardy takie moje zdanie
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 21 listopad 2009 - 16:46
Panowie ...
... robiłem eksperymenty i generalnie można robić w domu świece z saletr cukrów wosków i innych dziwnych rzeczy. Pytanie brzmi czy jesteśmy pewni że po zmontowaniu całości w momencie pokazu będzie dymiła jak trzeba ?? I dochodzimy do sedna - NIE!
Albo dymi trochę albo wybuchnie albo się nie zapali albo zapali się "żywym ogniem" i takich "ale" jest milion.A w wypadku 1052 ... wyciągamy zawleczki popalamy i ... POSZŁO. Dymu jest tyle że można przykryć ikarusa :krzyk: Generalnie najlepsza świeca jaką odpalałem. I tyle w temacie z mojej strony. Pozdrawiam
... robiłem eksperymenty i generalnie można robić w domu świece z saletr cukrów wosków i innych dziwnych rzeczy. Pytanie brzmi czy jesteśmy pewni że po zmontowaniu całości w momencie pokazu będzie dymiła jak trzeba ?? I dochodzimy do sedna - NIE!
Albo dymi trochę albo wybuchnie albo się nie zapali albo zapali się "żywym ogniem" i takich "ale" jest milion.A w wypadku 1052 ... wyciągamy zawleczki popalamy i ... POSZŁO. Dymu jest tyle że można przykryć ikarusa :krzyk: Generalnie najlepsza świeca jaką odpalałem. I tyle w temacie z mojej strony. Pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc