Symbol: JR03
Nazwa: Orion
Opis: Zestaw 6 rakiet (ZIELONE GWIAZDKI; CZERWONE GWIAZDKI; TRZESZCZĄCE GWIAZDKI; BIAŁE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKI; TYSIĄC PSZCZÓŁEK; KOLOROWE GWIAZDKI)
Zdjęcie: Klik
Film: - brak -
Cena: 5,90zł na Fajerwerkimarket.pl
Moim zdaniem opłacalne rakietki. Myślę, że to coś w stylu Top secret (dostępne w biedronce) tylko efekt oczywiście mniejszy. Jak widać kaliber to 17mm więc prawie rozmiaru Demonów (17,5mm).
Strona 1 z 1
JR03 Orion
Napisano 31 październik 2009 - 21:00
To jest to samo co http://www.forumfajerwerki.pl/jr04-jorge-r...kets-vt3048.htm :wink: Rakietki bardzo opłacalne do zabawy
Napisano 10 grudzień 2009 - 21:16
Super Rakietki !!! Kupiłem ich dwie paczki na fm i jak odpaliłem dwie to od razu żałuje że nie kupiłem więcej... ale zamawiam ich jeszcze 10 paczek :mrgreen:
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 11 grudzień 2009 - 20:14
Odpaliłem 3 sztuki i muszę powiedzieć że są naprawdę dobre jak na rakiety za tą cene.Każda rakieta ma inny efekt.Polecam
Napisano 11 grudzień 2009 - 21:02
HA!
Mówiłem że Sky Rockety są świetne!! A w skład zestawu Orion właśnie one wchodzą. W tym roku mam 3 paczki Sky Rocketów. 10/10
Mówiłem że Sky Rockety są świetne!! A w skład zestawu Orion właśnie one wchodzą. W tym roku mam 3 paczki Sky Rocketów. 10/10
Napisano 11 grudzień 2009 - 22:15
Nie sa drogie, a efekt wcale nie taki slaby jakby moglo sie wydawac. Na zabawe przed 12 moga byc.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 20 grudzień 2009 - 19:03
Naprawdę dobre rakiety za dobrą cenę i wybuch porównywalny do rakiet z zestawu za 8.99 z biedronki. 9/10
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc