Ale w razie czego będę mógł jeszcze dobrać sobie produkty ?
-
18 stron
- « Pierwsza
- ←
- 16
- 17
- 18
Wspólne kupowanie w sklepie internetowym Top10
Napisano 22 listopad 2009 - 23:08
Ja w uwagach napisze tą tajną "formułkę" + taki komentarz "Jeżeli rabat będzie 25% proszę odjąć od zestawu zestaw Phyro-mix za 30 zł, a jeżeli będzie 30 % proszę nic nie zmieniać."
Myślę, że tak da rade ^^
Myślę, że tak da rade ^^
Napisano 22 listopad 2009 - 23:10
Ale mi na tym bardzo zależy . Nie moglibyśmy najpeirw wswzyscy próbnie zamówić i obliczyć rabatu a później dopiero naprawde ? Bo 513 zł a 550 to roznica .
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 23 listopad 2009 - 20:30
Wapster, apeluję o to aby we wzorze znalazł się też nick osoby z forum, tak żeby osoby niezarejestrowane u nas nie brały udziału w akcji.
Napisano 23 listopad 2009 - 20:43
Aby wziasc udział we wspólnym kupowaniu trzeba wpisać w pole uwagi: "www.forumfajerwerki.pl - wspólne kupowanie - [nick z forum]" oraz osoby ktore beda chciały wpłacić przelewem lub odebrać osobiście(trzeba podac date odbioru) muszą otym poinformować w rubryce uwagi!!
Wszystkie inne wzorce nie będą brane pod uwagę, trzeba tez podac dobry numer telefonu gdyz beda dzwonić do kazdego gdy bedzie znana kwota danego zamówienia.!!
od 24 listopada godzina 10 do 25 listopada godzina 10 można skladac zamowienia wedlug tego wzoru!!!!
Wszystkie inne wzorce nie będą brane pod uwagę, trzeba tez podac dobry numer telefonu gdyz beda dzwonić do kazdego gdy bedzie znana kwota danego zamówienia.!!
od 24 listopada godzina 10 do 25 listopada godzina 10 można skladac zamowienia wedlug tego wzoru!!!!
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 23 listopad 2009 - 22:46
WAŻNE INFO DLA LUDZI ROBIĄCYCH PRZELEW
Przy dokonywaniu przelewu, w rubryce "TYTUŁ" wpisujemy:
zapłata za zamówienie ( nr zamówienia ) i w razie czego nick z forum
Przy dokonywaniu przelewu, w rubryce "TYTUŁ" wpisujemy:
zapłata za zamówienie ( nr zamówienia ) i w razie czego nick z forum
Udostępnij ten temat:
-
18 stron
- « Pierwsza
- ←
- 16