U mnie są po 2,00 zeta cienki efekt dobre są aby iskry chyba sprzedawają jakieś podróbki :sad:
-
4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
JC02 WidowMaker
Napisano 31 grudzień 2008 - 13:19
Odpaliłem przed chwilą jedną sztukę tej petardy - pomijam, że był duży wiatr i trudno było zapalić, ale sama petarda zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Na początku fajny, krótki gwizd, a potem po kilku sekundach bardzo głośny huk - jak na razie mam pozytywne zdanie o WidowMakerach, zobaczymy czy wszystkie petardy wypalą i czy nadal będą tak bawić :wink:
Napisano 23 wrzesień 2010 - 18:06
Dzisiaj odpaliłem jednego gwizd bardzo krótki i cichy, fontanna prawie nie widoczna i huk trochę od picollo większy .
Strata kasy i żałuje że kupiłem 3 paczki
Strata kasy i żałuje że kupiłem 3 paczki
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 29 sierpień 2011 - 10:31
dla mnie to jest zbyt fajne,efekt nawet fajny ale huk bardzo słaby
Napisano 21 styczeń 2012 - 06:17
Nie za bardzo wiedziałem, gdzie tego posta ulokować, w końcu zdecydowałem się na ten dział. Czy mógłby mi ktoś pomóc w pewnej sprawie, mianowicie potrzebuję zakupić petardy JC02 - widowmaker w Lublinie. Teraz już po Sylwestrze, więc trochę ciężej będzie je dostać, ale mi zależy żeby je kupić. Czy ktoś może wie, gdzie w Lublinie bym się mógł w taki sprzęt zaopatrzyć?
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 23 styczeń 2012 - 16:00
Natrafiłem w necie na pewien filmik z eksplozją JC02 WidowMaker. Czy ta petarda na prawdę ma taką siłę, czy może jej huk pogorszył się, bo gdzie przeczytałem, że jednego roku można by ją porównać do FP3, drugiego zaś do pikolaka pod względem huku.
Oto filmik.
Oto filmik.
Udostępnij ten temat:
-
4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

O nas
Polityka Prywatności