-
15 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
CO ZMIENIĆ NA FORUMFAJERWERKI.PL!!??
Napisano 05 sierpień 2009 - 21:14
I nie piszcie tylko jednego słowa np. wygląd, tylko dajcie przykład opiszcie lub przedstawcie Swoje pomysły.
Gdyż chciał bym aby forum było przyjazne dla Was i Wam się podobało!
Napisano 05 sierpień 2009 - 21:56
Napisano 05 sierpień 2009 - 23:35
#0 Reklamówka
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 05 sierpień 2009 - 23:41
Napisano 06 sierpień 2009 - 11:49
Jedyną rzeczą mogło by być usunięcie banera adkontest w dolnej stopce forum :smile:
Napisano 06 sierpień 2009 - 11:58
kameleon napisał:
Jedyną rzeczą mogło by być usunięcie banera adkontest w dolnej stopce forum :smile:
Adkonteksty moim zdaniem trzeba zostawić bo to główne źródło z którego jest utrzymywane forum.
Ja zmieniłbym banner forum usuwając z niego tych ludzików :razz: Albo zmieniając efekty fajerwerków w nim występujących na bardziej realne, takie jak np. na polskiefajerwerki.net
Napisano 06 sierpień 2009 - 19:31
Co do kolorystyki forum to uważam, że można by je nieco ożywić np. jakieś czerwienie, pomarańcz itp. :wink:
To tylko moje drobne sugestie lecz tak jak mówił LandsberG, można by nad tym pomyśleć. pozdro
Napisano 07 sierpień 2009 - 16:15
Trochę tego jest. Jak chcesz mogę Ci dać link z obrazkami 3D
Napisano 07 sierpień 2009 - 16:21
Pozdrawiam
Napisano 08 sierpień 2009 - 10:51
Napisano 08 sierpień 2009 - 12:45
Poza tym uwazam, ze mozna by bylo zmienic kolorystyke strony na jakas ciemniejsza.
Napisano 09 sierpień 2009 - 17:38
•Do każdej kategorii na forum po lewej stronie mogły by pojawić się ikony, zamiast folderów które są aktualnie.
•Grafiki rang - ten pomysł dałem dawno, nie został on przyjęty, ale rangi sam robiłem, mam je na kompie nadal i czekam na drugie rozpatrzenie mojego pomysłu
Dla niewtajemniczonych chodzi mi o to że pod nickiem będzie grafika z napisem "Pomocnik", "Mod", "Admin".√
•Kolejne... Wap - włącz [img] w podpisie
•Warny: 3 - ZP 6 - BAN ci co mają aktualnie ponad 3 albo 4 zmniejszyć do 2 lub 1 żeby mieli jeszcze szanse pisania
•Tło forum może jakoś zmienić ;> Zamiast jednego koloru, dać coś z fajerwerkami.
Na swoim forum mam kilka z opisanych tu rzeczy i jest przyjemnie.
•na SB zrobić tak, żeby w podawane linki można było by normalnie wejść kliknięciem, nie trzeba było kopiować √
• jeszcze co do SB to zrobic coś takiego żeby kliknięciem w nazwe użytkownika na SB pisało "Do ... " czyli że jak klikam na nick mpiwowski pisze na SB "Do mpiwowski" itp. żeby było wiadomo czasem kto do kogo pisze.
Jak mi się coś przypomni to napisze jeszcze, mam nadzieje że któryś z moich pomysłów się przyda.
Napisano 11 sierpień 2009 - 14:34
Polecam obczajenia stronki, u góry wybieramy sobie szablon i mamy przykład.
Może jakieś głosowanie ze styli które wam najbardziej przypadły do gustu ?
Wap - co Ty na to?
Napisano 11 sierpień 2009 - 16:16
Proszę wybierać z tych styli: http://twojestyle.pl/demo1125/
Mi sie podobaja: BlackBlu, BlueBlack, csarena2, WF, eMuza
Napisano 11 sierpień 2009 - 17:15
<Whitehill> Styl jest uszkodzony więc na niego nie głosować :!:
#0 Reklamówka
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 11 sierpień 2009 - 19:19
BlueBlack, Best Graphic, DarkBlus.
Rada dla innych - najpierw oglądajcie te z wyżej wymienionych i jak się któraś spodoba piszcie bo będzie łatwiej, dopiero później szukajcie innych.
Udostępnij ten temat:
-
15 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się