Dzisiaj w internecie natkn±³em siê na fantastyczny pokaz jednego z internautów. Swoje dzie³o zsynchronizowa³ z d¼wiêkiem z prawdziwego pokazu. Jak to wysz³o??
Sami oceñcie.
http://vimeo.com/2186927
A wed³ug mnie to jest najlepszy pokaz jaki w ¿yciu widzia³em, fantastyczne virtualne widowisko.
Strona 1 z 1
Virtualny pokaz pod³o¿ony pod d¼wiêk prawdziwego pokazu
Napisano 14 lipiec 2009 - 23:19
Bardzo mi siê podoba. Oryginalny pomys³, ¿eby zrobiæ ¶cie¿kê d¼wiêkow± z prawdziwego pokazu. Dodaje to nieco realistyki . Taki wirtualny pokaz przyjemniej siê przy takich d¼wiêkach ogl±da .
Napisano 24 lipiec 2009 - 13:44
Otó¿ to! A¿ zupe³nie ciekawiej siê ogl±da taki pokaz z prawdziwym d¼wiêkiem ni¿ ten zwyk³y z RCT3.
¦wietna sprawa, go¶ciu troche siê napracowa³, ja bym nie mia³ cierpliwo¶ci i ambicji
Swoj± drog±, jacy¶ mi³o¶nicy fajerwerków mogli by stworzyæ paczkê realnych d¼wiêków fajerwerków do tej gry
Zauwa¿cie, a w³a¶ciwie us³yszcie jak strzelaj± w mniej wiêcej 3.30 i dalej, w jaki¶ rytm, ciekawe
¦wietna sprawa, go¶ciu troche siê napracowa³, ja bym nie mia³ cierpliwo¶ci i ambicji
Swoj± drog±, jacy¶ mi³o¶nicy fajerwerków mogli by stworzyæ paczkê realnych d¼wiêków fajerwerków do tej gry
Zauwa¿cie, a w³a¶ciwie us³yszcie jak strzelaj± w mniej wiêcej 3.30 i dalej, w jaki¶ rytm, ciekawe
#0 Reklamówka
Tutaj mo¿e byæ Twoja reklama!
Zareklamuj Swoj± firmê w najwiêkszym polskim forum o fajerwerkach!
Zareklamuj Swoj± firmê w najwiêkszym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 08 pa¼dziernik 2009 - 21:56
Fantastycznie to sie uda³o. S±dze, ¿e sporo siê musia³ przy tym natrudziæ, ale jak widaæ warto. Tylko jest jeden minus xD. Po takim pokazie nale¿a³y siê o wiele wiêksze oklaski ni¿ na filmiku
. 10/10
Udostêpnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc