Jak kasuje się beznadziejne tematy lub przenosi do Śmietnika, w których się pisało, to traci się posty na liczniku.
Z drugiej strony to faktycznie coś zadużo spada w liczniku :???: . Miałem ok. 240 teraz ile mam?
Strona 1 z 1
Błędy liczników
Napisano 16 listopad 2006 - 20:03
Ja jestem chyba najbardziej poszkodowany :!: Napisałem 70 postów a licznik pokazuje
tylko 6 :!: Byłem już Achtungiem a teraz jestem Piccolo :!: :evil:
tylko 6 :!: Byłem już Achtungiem a teraz jestem Piccolo :!: :evil:
Napisano 16 listopad 2006 - 20:10
Zacznijmy od tego , że wapster troche kasnął bo były bez sensu.
A kogo obchodzi ilość postów , nabijaczy i tych co im zależy na randze.
Liczy się jakość , a nie ilość.
A kogo obchodzi ilość postów , nabijaczy i tych co im zależy na randze.
Liczy się jakość , a nie ilość.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 17 listopad 2006 - 14:27
A teraz ja coś powiem , powiniennem mieć 326 postów , ale wiem , że część wapster usunął.Ale nie rozumiem czemu mam 208 jeśli jeszcze rano było 236 , a 2 dni temu 289 ??????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 17 listopad 2006 - 15:47
mi dodaje... a posty znikają też bo niestety duża większość (zwłaszcza ostatnio) to pierdolenie o szopenie... teksty w stylu "nie chcialem nikogo urazic" i odpowiedz "mnie nie uraziłeś" no sory ale opanujcie się, co będzie w święta?
i sorki za wulgaryzm
i sorki za wulgaryzm
Napisano 17 listopad 2006 - 16:41
a tak wogole nie we wszytkich dzialach sa zliczane posty
wiec mozecie sobie liczyc i liczyc... i sie nigdy niedoliczycie
wiec mozecie sobie liczyc i liczyc... i sie nigdy niedoliczycie
Napisano 18 listopad 2006 - 12:31
No i teraz się wydało kto nie jest aktywnym forumowiczem tylko sianopisem :idea:
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 18 listopad 2006 - 13:37
kogo to obchodzi kto ile napisal i kogo to obchodzi ze tobie to wisi żuk 2 :?: :?:
mnie napewno nie :!: a jak kogos tak to niech podniesie reke i dam mu bana :razz:
uprzedzam liczniki dzialaja dobrze, tylko nie wewszystkich dzialach posty sa zliczane :!:
teraz znowu wylacze zliczanie w jednym lub 2 dzialach wiec zapewne znowu wam cos opadnie, i prosze :!: nieinformujcie mnie o tym
BLOK
mnie napewno nie :!: a jak kogos tak to niech podniesie reke i dam mu bana :razz:
uprzedzam liczniki dzialaja dobrze, tylko nie wewszystkich dzialach posty sa zliczane :!:
teraz znowu wylacze zliczanie w jednym lub 2 dzialach wiec zapewne znowu wam cos opadnie, i prosze :!: nieinformujcie mnie o tym
BLOK
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc

Temat jest zamknięty