Poszukiwany Moderator do działów o fajerwerkach
Napisano 12 listopad 2006 - 11:54
Chciałem wszystkich przeprosić, M@teusz to mój kuzyn, poprosiłem go żeby na mnie zagłosował dopiero później pomyślałem sobie że źle zrobiłem bo przecież tu nie chodzi o uzyskanie głosów od jak największej ilości ludzi tylko od USERÓW którzy już zdążyli poznać kandydatów, no i jeśli chodzi o IP to rejestrował się u mnie na kompie, wiem że źle zrobiłem i jeżeli usuniecie mnie z listy kandydatów to nie będę się sprzeciwiał
Napisano 12 listopad 2006 - 15:04
Hmmm moja propozycja jest taka żeby zrobić nową ankietę. Na zasadach jakich pisałem wyżej. No chyba że odejmiemy tylko głos M@teusza jeśli reszta głosujących byli użytkownicy którzy zarejestrowli się wcześniej niż 8 listopada ( data założenia ankiety) Wapsret możesz to chyba sprawdzić http://www.fajerwerk.../memberlist.php chociaż podejrzewam że większość głosów była właśnie tych "nowych". A jest ich sporo , nie raczyli nawet posta napisać.
Napisano 12 listopad 2006 - 19:00
No to mamy afere , czeba powołać komisje śledczą 
A tak serio , proponuje usunąć mu jeden głos (marianowi) , żeby było sprawiedliwie , a pozostałym userom dołożyć po jednym.
A tak serio , proponuje usunąć mu jeden głos (marianowi) , żeby było sprawiedliwie , a pozostałym userom dołożyć po jednym.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 12 listopad 2006 - 19:28
żeby było sprawiedliwie , a pozostałym userom dołożyć po jednym.[/quote] i ty bys w tedy wygrał
Napisano 12 listopad 2006 - 19:44
dokładnie :mrgreen: ludzie nie odzywajcie się (Ci są są w ankiecie) bo śmieerdzi na odległość xD
Napisano 12 listopad 2006 - 22:13
http://www.fajerwerk.../memberlist.php (ustawcie na malejąco) :grin: :grin: :grin: samo przez sie. znowu jakiś nowy :grin: Ale wujek czy może kuzynka który/a odrazu wie gdzie wejść i oddać głos?
Dziękuje bardzo za taką ankiete :cool:
Więc albo nowa ankieta na odpowiednich zasadach. Albo dalej parodia a wygra ten kto będzie miał najliczniejszą rodzinę.
pzdro
Więc albo nowa ankieta na odpowiednich zasadach. Albo dalej parodia a wygra ten kto będzie miał najliczniejszą rodzinę.
pzdro
Napisano 13 listopad 2006 - 14:07
przepraszam ale jak chcesz to zrobić?
myślisz że skrypt forum może eliminowac takich?
a jak dziękujesz za taką ankietę to zrezygnuj i od razu będzie po sprawie :mrgreen:
a jak dziękujesz za taką ankietę to zrezygnuj i od razu będzie po sprawie :mrgreen:
Napisano 13 listopad 2006 - 14:09
Może wygrywam , ale to nie są cały czas moje głosy ( tylko jeden
) i też jestem za nową ankietą...
Napisano 13 listopad 2006 - 15:02
Niestety ankiety o zasadach jakich proponowałem nie da się zrobić. Trzeba wymyśleć coś innego. Narazie nie mam żadnych propozycji. Może niech Wapster się wypowie.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 14 listopad 2006 - 11:51
niema nia wotum zaufanaia....
ani wotum nieufnosci...
pomocnikow dostaja: pj.patryk i Fireman
zobaczymy czy sprawdza sie na swoim stanowisku...
ani wotum nieufnosci...
pomocnikow dostaja: pj.patryk i Fireman
zobaczymy czy sprawdza sie na swoim stanowisku...

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc

Temat jest zamknięty