-
6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Rakietki Diabolo
Napisano 02 styczeń 2010 - 12:57
Ja miałem JR4 i praktycznie w ogóle nie było efektów. Takie małe że ledwo było widać.
Napisano 19 grudzień 2010 - 18:51
odpaliłem wczoraj jr4 z niebieskim czubkiem, po filmie Velibruma spodziewałem się lepszych efektów, zobaczymy jak się spiszą kolejne rakietki
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 20 grudzień 2010 - 20:42
Odpaliłem dzisiaj rakietkę JR1 i stwierdzam że jest ona bardzo dobra. Oczywiście nie zachwyca rozmiarami efektu ale jak na taką wielkość + wybuch i ładne gwiazdki to jest fajna rakietka
Napisano 28 grudzień 2010 - 16:44
Wczoraj puściłem JR8 i pozytywnie mnie zaskoczyłą
Piękny i duży rozbłysk
Ale jeszcze perfektom nie dorównują
Piękny i duży rozbłysk
Ale jeszcze perfektom nie dorównują
Napisano 28 grudzień 2010 - 20:03
michał prawdopodobnie w każdym sklepie z fajerwerkami JORGE tylko dobrze na oznaczenie patrz
Napisano 30 grudzień 2010 - 13:56
Właśnie nigdzie nie ma już tyle sklepów odwiedziłem i nigdzie nich nie znalazłem ;/
Napisano 31 grudzień 2010 - 17:58
I ja jestem skłonny podzielić się swoimi obserwacjami. Odpaliłem przed chwilką 2 rakiety Diabolo JR8 i pierwsza z nich miała bardzo mały rozprysk - kilka gwiazdek, natomiast druga już ładnie się zaprezentowała na niebie. Nie wiem skąd te dysproporcje w tej samej rakiecie.
Napisano 01 styczeń 2011 - 20:14
W tym roku kupiłem sobie JR4 do zabawy i muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczony. Kupiłem na FK za 14.90 zł i jak za taką cenę efekty były świetne. Były lepsze od rakiet z zestawu JA026 UFO, który również miałem w tym roku. Każdy kto szuka rakietek do zabawy to niech bierze JR4 bo na prawdę warto
Film:
Film:
Napisano 08 wrzesień 2011 - 17:58
Ja planuje w tym roku kupić każde jakie znajdę od JR1 po JR8 i wgl będę strzelam rakietami cały dzień
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 27 styczeń 2012 - 13:04
Ogólnie rakiety kupuję nie dla efektu, tylko dla ich fajnego lotu.
Jak wszystkie rakiety z tej serii mają podobne efekty, podobnej rozpiętości, oprócz JR1, które efektu właściwie nie posiadają żadnego tylko jest wysoki lot i wyplucie dosłownie kilku gwiazdek, ale za 5zł do zabawy można powiedzieć, że jak najbardziej ok.
JR4 - wysokość lotu podobnie jak w JR1, tylko, że rozpiętość jest znacznie większa.
Podsumowując - rakiety dobre do zabawy.
Jak wszystkie rakiety z tej serii mają podobne efekty, podobnej rozpiętości, oprócz JR1, które efektu właściwie nie posiadają żadnego tylko jest wysoki lot i wyplucie dosłownie kilku gwiazdek, ale za 5zł do zabawy można powiedzieć, że jak najbardziej ok.
JR4 - wysokość lotu podobnie jak w JR1, tylko, że rozpiętość jest znacznie większa.
Podsumowując - rakiety dobre do zabawy.
Udostępnij ten temat:
-
6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki