Symbol: HE0926
Nazwa: Wonderland
Opis:
Wyrzutnia 100-strzałowa. Efekt: Duże wierzby, piwonie, palmy i chryzantemy o różnych kolorach i efektach (także cracling), wachlarzyk z białych komet z ogonem.
Zdjęcie: http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...tnie/HE0926.jpg *
Film: Brak
Ilość strzałów: 100
Cena: 130 złotych (w hurtowni Hestii)
Seria: Hestia Exclusive Line
Kupiłem tą wyrzutnie w tym roku. Postaram się nagrać film, choć nie mam zbyt dobrych warunków do nakręcenia (jakby co, wybaczcie). Ktoś może miał już tą wyrzutnie ? Jaki ma efekt ?
EDIT: Odpalałem tą wyrzutnie, jestem z niej bardzo zadowolony, uważam, że warto poświęcić na nią to 130 zł.
* - Na zdjęciu jest wyrzutnia "Fireland", tego samego pokroju i typu, odbiega tylko nazwą (i być może jakimiś szczegółami efektu)
Strona 1 z 1
HE0926 Wonderland
Napisano 06 marzec 2009 - 14:10
Nooo!
Nie wiem czy jej nie zakupie!Jest bardzo fajna ale za często ten sam efekt..I trochę za droga :sad:
Ale ogólnie spoko 8/10
Nie wiem czy jej nie zakupie!Jest bardzo fajna ale za często ten sam efekt..I trochę za droga :sad:
Ale ogólnie spoko 8/10
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 28 marzec 2009 - 21:07
Trzeba przyznać że wyrzutnie jest godna uwagi. Efekty są bardzo ładne, a co najważniejsze kosztuje stosunkowo mało. Bardzo dynamiczna, dobra na finał przy niskobudżetowych stuff-ach. Miejmy nadzieję że jej dostępność w tym roku będzie większa :wink:
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc