Strona 1 z 1
koszulki z nowym logo strony
Napisano 23 październik 2006 - 15:32
mam pytanie ktore osoby byly by zainteresowane zakupem koszulki z nowym logo strony www.fireworks.com.pl
koszt jednej koszulki gdybym zamawial minimum 5 wyniusl by 20zl od sztuki, wiec sadze ze niejest to wygorowana cena
kolor koszulki: biały
rozmiar: ogolnie XL, ale moze by sie udalo mniejsze zamowic
koszulka: STEDMAN - CLASSIC 100% bawełna, gramatura: 155g/m2
nadruk byl by zrobiony SITODRUKIEM
logo: duże z przodu koszulki, ciemno chabrowy kolor
logo widzieli juz witus, mantis i Damian wiec ich pytajcie co o nim sadza, gdyz przed prezentacja nowej strony wiecej osob go niezobaczy
gdy by ktos chcial samemu kupic jedna sztuke takiej koszulki to poniusl by koszta w wysokosci 35zl + wysylka
napoczatku sam chcialm wylozyc pieniadze na koszulki i sprzedawac jak by ktos mial na nia ochote, ale mialem ostatnio male problemy finansowe i niemoge tak uczynic dlatego trzeba by bylo najpierw wplacic pieniadze
sadzez ze niejest to za wysoka cena jak za fajna koszulke.
P.S. ja osobiscie niezarabiam na tych koszulkach ani grosza i ani grosz ze sprzedazy tych koszulek nie idzie na serwery :arrow: to dlatych co niechcieli dac kasy na strone
oczywiscie moge zamowic wiecej sztuk, jak bedzie wiecej chetnych
zglaszajcie sie bo tez bym chcial miec taka koszulke za 20zl a niechce placic 35
cena spadnie gdybym mial zamowic 10szt
koszt jednej koszulki gdybym zamawial minimum 5 wyniusl by 20zl od sztuki, wiec sadze ze niejest to wygorowana cena
kolor koszulki: biały
koszulka: STEDMAN - CLASSIC 100% bawełna, gramatura: 155g/m2
nadruk byl by zrobiony SITODRUKIEM
logo: duże z przodu koszulki, ciemno chabrowy kolor
logo widzieli juz witus, mantis i Damian wiec ich pytajcie co o nim sadza, gdyz przed prezentacja nowej strony wiecej osob go niezobaczy
gdy by ktos chcial samemu kupic jedna sztuke takiej koszulki to poniusl by koszta w wysokosci 35zl + wysylka
napoczatku sam chcialm wylozyc pieniadze na koszulki i sprzedawac jak by ktos mial na nia ochote, ale mialem ostatnio male problemy finansowe i niemoge tak uczynic dlatego trzeba by bylo najpierw wplacic pieniadze
sadzez ze niejest to za wysoka cena jak za fajna koszulke.
P.S. ja osobiscie niezarabiam na tych koszulkach ani grosza i ani grosz ze sprzedazy tych koszulek nie idzie na serwery :arrow: to dlatych co niechcieli dac kasy na strone
oczywiscie moge zamowic wiecej sztuk, jak bedzie wiecej chetnych
zglaszajcie sie bo tez bym chcial miec taka koszulke za 20zl a niechce placic 35
cena spadnie gdybym mial zamowic 10szt
Napisano 28 październik 2006 - 19:28
brakuje jeszcze 2 osob chcacych zamowic koszulke, aby cena niebyla wyrzsza niz 20zl
chetnych prosze o zglaszanie sie
chetnych prosze o zglaszanie sie
Napisano 21 wrzesień 2008 - 16:52
Pytanie do wapstera : Czy jest możliwość zorganizowania takiej ,,akcji" ponownie??
Ja oczywiście też :mrgreen:
Ja oczywiście też :mrgreen:
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 23 wrzesień 2008 - 19:46
Witam,
Ja też chciałbym kupić taką koszulkę, jakby co to ja tez dołączam sie do zamówienia x)
Pozdrawiam
Ja też chciałbym kupić taką koszulkę, jakby co to ja tez dołączam sie do zamówienia x)
Pozdrawiam
Napisano 23 wrzesień 2008 - 19:56
wapster napisał:
Hmm ta Xelka mnie przeraża, utopiłbym się w niej
Napisano 30 wrzesień 2008 - 15:21
To co dalej z koszulkami juz sie chetnych zebrało sporo (w tym ja) kiedy bedą zamawiane ???
Napisano 03 październik 2008 - 18:35
Ja może też kupiłbym:D bo 20zł to nie dużo... a możesz dać fotke?
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 05 październik 2008 - 16:31
To co jest z tymi koszulkami już raczej się nikt nie zgłosi tak że mógłbyś już wapster powiedzieć jak będzie. Bo coś temat stanął :evil:
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc