Symbol : 2,5" Professional Rocket
Nazwa : Etna Rakieta Profesjonalna
Opis : Baaardzo duża rakieta firmy jorge.
Zdjęcie : Etna
Efekt : Wielki Kolorowy Bukiet (Jeszcze 5 innych efektów).
Film : Etna
Cena Hurtowa : 23.99zł
Miałem tą rakietę na ostatniego sylwestra.
Biorąc pod uwagę spore rozmiary , miałem dobre myśli co do tej rakiety(na fireworks.com.pl pisało , że jest nawet cracling :!: ).
Owszem był bardzo wielki ładny efekt , ale czułem pewien niedosyt.
Zapraszam do komentowania.
PS
Był już temat o etnie , ale z powodu braku filmu i offtopu został usunięty.
Strona 1 z 1
2,5" Etna Proffesional Rocket
Napisano 09 styczeń 2008 - 15:47
Ech, nawet ładna lecz spodziewałem sie czegoś naprawde super, teraz już wiem że takie pojedyńcze duże rakiety jak JR25, Etna się nie opłacają, lepiej kupić festival, masz więcej mniejszych i nie czujesz niedosytu bo jak na tą wielkość rakiety są super.
Moja ocena 7/10
Moja ocena 7/10
Napisano 09 styczeń 2008 - 15:56
Chwilowo za królowała na niebie rozprysk jak na takiego kolosa to nawet ujdzie aczkolwiek sądzę iż lepszym wyborem byłby chociażby 1 arctic albo jakieś tańsze rakietki;)
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 09 styczeń 2008 - 16:00
Tyle kasy na taki słaby rozprysk. Tak jak mówiłem lepiej sobie kupić wyrzutnie zamiast takiej rakiety. Bo po 1 będzie znacznie więcej strzałów a po 2 efekty będą znacznie lepsze. Moja ocena 3/10. Już mniejsze rakiety od niej są nie raz lepsze.
Napisano 09 styczeń 2008 - 16:06
Powiem tak.
Dużo osób mówiło mi , żebym jej nie kupował , ale chciałem spróbować , filmu nigdzie nie ma , a efekt teraz znam.
Jak napisałem wyżej jest jeszce 5 innych efektów.
Forumowicze widząc film moga go ocenić i zastanowić sie nad jej zakupem.
Ja za rok kupię o innym efekcie , również dam film.
Dużo osób mówiło mi , żebym jej nie kupował , ale chciałem spróbować , filmu nigdzie nie ma , a efekt teraz znam.
Jak napisałem wyżej jest jeszce 5 innych efektów.
Forumowicze widząc film moga go ocenić i zastanowić sie nad jej zakupem.
Ja za rok kupię o innym efekcie , również dam film.
Napisano 12 styczeń 2008 - 16:57
Jak dla mnie to efekt jest bardzo fajny, widzialem ja na zywo, wyglada o wiele lepiej.
Chociaz za ta cene to o wiele bardziej oplaca sie kupic rakiety z dragona sa naprawde swietne, za 16 zl dostajemy rakiete magnum, o efekcie zielonej peoni, za 35 zl mamy rakiete nie spotykana w jorge, sa to jakby 3 rakiety, tylko ze z jednym silnikiem, efekt - 3 piekne palemki, lub rakiete 3" również za 35zl,
( sory za offtop, ale uwazam ze lepszym wyborem byly by rakiety opisane przezemnie. )
Chociaz za ta cene to o wiele bardziej oplaca sie kupic rakiety z dragona sa naprawde swietne, za 16 zl dostajemy rakiete magnum, o efekcie zielonej peoni, za 35 zl mamy rakiete nie spotykana w jorge, sa to jakby 3 rakiety, tylko ze z jednym silnikiem, efekt - 3 piekne palemki, lub rakiete 3" również za 35zl,
( sory za offtop, ale uwazam ze lepszym wyborem byly by rakiety opisane przezemnie. )
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 07 wrzesień 2010 - 19:17
mpiwowski ma rację jak za tą cenę to moim zdaniem za mały rozprysk polecał bym 2,5' Super Star
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc