Off topic
Napisano 02 styczeń 2008 - 10:18
efekcie jakiejś petardy ktoś w ocenie robi jakiś błąd, spamer na to czeka, ponieważ ten błąd jest robiony specjalnie, spamer "nawraca" a ten co popełnił błąd nie chce być w tyle i pisze "sorka, nie zauważyłem :roll: " i nagle polowa postów na forum to są właśnie takie upomnienia, na szczęście są moderatorzy, którzy nie dają sobie, sorka za wyrażenie "nasrać na głowę" i usuwają poprawiają... te wasze posty "wypociny" tylko, że mod też jest człowiekiem i nie jest w stanie 24/7 moderować, wiadomo, szkoła, praca etc. Dlatego mam pytanie do userów, żeby odpowiedzieli publicznie tutaj, jaki jest sens w tym, że macie ze 170 postów z czego 80 to są same "hehe, masz racje", po co tak głupio piszecie? Tak jak w temacie, np. ze Set Royal "wygląda na fajny zestaw, może kupie go za rok", no sorry, ale jak ktoś chce kupić taki zestaw to co go obchodzi czy go kupisz czy nie? Takie posty są bez sensu,
każdy user/pomocnik co ominie ten temat, będzie przeze mnie nazwany tchórzem, bo jak można w ciągu miesiąca mieć nagle 170 sensownie napisanych psotów?
Prosze, aby nikt na razie nie usuwał tego topicu, za 2 tygodnie już tak, albo za tydzień jak nie będzie odp. bowiem każdy prawie spamuje i teraz niech się przyzna...
Napisano 02 styczeń 2008 - 12:01
Napisano 02 styczeń 2008 - 14:16
#0 Reklamówka
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 02 styczeń 2008 - 15:47
i nie traktuja tego forum poważnie. Może jednak ktoś przemówi im do "Pustych łbów".
Jeszcze raz powtarzam, że ja nie jestem idealny. Też coś kiedyś bez sensu napiszę.
albo na SB dostaje głupawki, ale to sa tylko żarty. :neutral:
Napisano 03 styczeń 2008 - 07:38
Cytat
Tu już w ogóle nie wiedziała co napisać:
Cytat
Zero uzasadnienia:
Cytat
N/C
Cytat
Chyba wystarczy? do tego strasznie denerwuje mnie i nie tylko mnie to, że używacie emotek jak mielibyście 7 lat, byli małą dziewczynka, która chce aby zeszyt był ładny, to takie :roll: wkurza albo
Napisano 03 styczeń 2008 - 14:07
Napisano 03 styczeń 2008 - 14:38
Yusha napisał:
I to jest właśnie offtop :!: :mrgreen:
Napisano 03 styczeń 2008 - 15:59
Yusha napisał:
Fear ma rację... z mojego punktu widzenia
Napisano 03 styczeń 2008 - 20:12
Napisano 04 styczeń 2008 - 07:56
#0 Reklamówka
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 04 styczeń 2008 - 16:00
:???: :roll: :???:
Juz nie jeden raz mówiłeś, i pouczałeś innych.........

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc