Na szczęście u nas prawo unijne w dużej części pomogło fajerwerkom. Sztandarowy przykład to kostki z serii Big Bang z Jorge. Właściwie w kategorii do 49 sh do 1,2" zmniejszono tylko o 10% ilość mieszanki na strzał do maksymalnie 18g. Ponad to w kostkach z CE qm jest zaszyty pod poligrafią. Rozmawiałem już na ten temat z kilkoma osobami i wyszło na to, że utrata ilości mieszanki jest rekompensowana przez jakość wyrobu np. JW407 lub Zeppelin od Jorge. Obie kostki mają świetne efekty i znak CE. Jeśli chodzi o JW90 to główną zmianą jest dodanie podstawki co znacznie zwiększa bezpieczeństwo odpalania.
fps
-
6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
JW90 Show of Fireworks
Napisano 04 grudzień 2011 - 23:52
Mówili że kostka się zepsuła itd... oglądam filmiki z youtube z 4 lat temu z tym co Mpi wrzucił dzisiaj iiiiiiiii nie widzę żeby cokolwiek się pogorszyło. Dalej daje rade i bardzo mi się podoba!
Napisano 05 grudzień 2011 - 14:01
Czyli to nieprawda co mówią inni, że od nowego roku kostki zostaną przekwalifikowane, i to już nie będzie to samo co teraz
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 05 grudzień 2011 - 14:30
Użytkownik sylar dnia 04 grudzień 2011 - 23:52 napisał
Mówili że kostka się zepsuła itd... oglądam filmiki z youtube z 4 lat temu z tym co Mpi wrzucił dzisiaj iiiiiiiii nie widzę żeby cokolwiek się pogorszyło. Dalej daje rade i bardzo mi się podoba! 
Ktoś rzucił jakieś hasło i pózniej wszyscy je powtarzali..
Napisano 05 grudzień 2011 - 15:02
Ludzie to są świnie, coś niedosłyszą i od razu piszą aby zrobić niepotrzebny zamęt...
Pzdr CraV
Pzdr CraV
Napisano 05 grudzień 2011 - 20:18
Możliwe, że nowa wersja kostki jest uboższa o pewną ilość glitterka, ale nadal jest to bardzo opłacalna pozycja za rozsądne pieniądze zważywszy na to, że kostka jest w układzie kątowym, a przeważnie tego typu kostki są droższe od tych w układzie pionowym.
Moja ocena to zasłużone 10/10.
Moja ocena to zasłużone 10/10.
Napisano 08 grudzień 2011 - 15:11
Na sylwestra publiczność zrobiła większe wow na punkcie styxa i ja to samo.
Nie jest zły ale.... dałbym 7,5/10 po prostu mając kilka innych wyrzutni myślę że wolałbym odpalić np 3 jaguary albo wbić w śnieg kątowo 3 meteory...Więcej strzałów i dłużej ale o gustach się nie dyskutuje.
Nie jest zły ale.... dałbym 7,5/10 po prostu mając kilka innych wyrzutni myślę że wolałbym odpalić np 3 jaguary albo wbić w śnieg kątowo 3 meteory...Więcej strzałów i dłużej ale o gustach się nie dyskutuje.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Udostępnij ten temat:
-
6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się