Mój film; http://www.youtube.c...h?v=xXuqjcQNG8M
JW2000 Exclusive Collection
Napisano 09 styczeń 2010 - 22:47
Mój film: http://www.youtube.c...h?v=hWz6bIALbHw
Efekty bardzo rozłożyste na niebie, dość monotonne ale ładne
Moja ocena 9/10
Efekty bardzo rozłożyste na niebie, dość monotonne ale ładne
Moja ocena 9/10
Napisano 07 styczeń 2011 - 14:45
Nie rozumie dlaczego wyrzutnie kątowe są droższe,można przecież u8łożyc rurki w niej pionowo a efekt bedzie taki sam jak wyrzutnia za około 30zł.Więc czemu tak nie jest?Ktoś powie że kątowa ma ładniejszy efekt,To prawda ale o wiele krótszy.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 29 sierpień 2011 - 19:00
Do tonnymontana, z wyrzutni pionowych można samemu zrobić kątowe, jednak efekt nie będzie tak dobry jak w tych fabrycznie robionych, gdyż w tych fabrycznych stosowany jest lont quickmatch - o bardzo szybkim spalaniu. To powoduje, ze określona ilość ładunków jest wystrzeliwana w danym czasie salwami, tak jak to widać właśnie w JW2000. Poza tym jeśli chodzi o jakość, to oczywiście lepszą otrzymamy kupując fabrycznie wyprodukowaną a nie własną samoróbkę.
Co do ceny to jest ona wyższa niż w zwykłych pionowych wyrzutniach, gdyż po prostu efekt kątowych jest bardziej spektakularny, wyrafinowany, (tak jakby wyższa klasa strzelania, jeśli można tak to ująć), ale też w fabryce więcej przy nich roboty itp.
Co do czasu efektu kątówek to wiadomo, że kątówka np 30 strzałowa będzie strzelała krócej od pionowej 30 strzałówki, bo niemal zawsze z wyrzutni kątowych wystrzeliwane jest kilka(naście) ładunków na raz.
Co do ceny to jest ona wyższa niż w zwykłych pionowych wyrzutniach, gdyż po prostu efekt kątowych jest bardziej spektakularny, wyrafinowany, (tak jakby wyższa klasa strzelania, jeśli można tak to ująć), ale też w fabryce więcej przy nich roboty itp.
Co do czasu efektu kątówek to wiadomo, że kątówka np 30 strzałowa będzie strzelała krócej od pionowej 30 strzałówki, bo niemal zawsze z wyrzutni kątowych wystrzeliwane jest kilka(naście) ładunków na raz.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc