-
4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
JM08 Wariat
Napisano 27 grudzień 2010 - 17:30
Ja miałem je rok temu
i w tym roku specialnie je kupiłem
żeby była troszkę taka adrenalinka
bo one są naprawdę fajowe
podoba mi się ich efekt , ale ja z tego co pamiętam , to czekałem aż lont się prawie cały wypali i rzucałem do góry , i jakoś leciało w góre
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 26 październik 2011 - 19:37
Jak się położy płasko, to leci pionowo w górę. W innych pozycjach lub "z rzutu" nawet nie próbowałem. Troszkę przypałowy towar, bo leci znienacka z takim impetem
Zauważyłem, że są dwa rodzaje Wariatów:
- w niebieskim opakowaniu - efekt: circoblitz with whistle (gwiżdżący latający wir)
- w czarnym opakowaniu - efekt: circoblitz with whistle and cracling (gwiżdżący latający wir z craclingiem)
- w niebieskim opakowaniu - efekt: circoblitz with whistle (gwiżdżący latający wir)
- w czarnym opakowaniu - efekt: circoblitz with whistle and cracling (gwiżdżący latający wir z craclingiem)
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 11 grudzień 2011 - 17:05
Użytkownik mantis dnia 26 październik 2011 - 19:37 napisał
Jak się położy płasko, to leci pionowo w górę. W innych pozycjach lub "z rzutu" nawet nie próbowałem. Troszkę przypałowy towar, bo leci znienacka z takim impetem
Taak są dwie wersje ja mam akurat tą czerwono czarną , Jak odpalę może dzisiaj to zarzucę filmik ?!
Udostępnij ten temat:
-
4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się