to jest tak fajne że aż piękne efekt gigantyczny
ps: ta właśnie rakieta zderzyła się z jakąś inną ehhe ale i tak efekty woow kupie ich na następnego z 2 opakowania
N3501 Cassiopeia
Napisano 08 styczeń 2010 - 12:25
Mi też się bardzo podobały,planuje je wziąśc na następnego sylwka :grin:
Napisano 19 styczeń 2010 - 09:53
Aż takie złe nie są jednak cena mogłaby być trochę niższa. Póki co jedna mi się podobała (została mi jeszcze jedna). Zapewne ich nie kupię na następnego sylwestra, bo za tą cenę można mieć już bardzo fajną wyrzutnię, albo dobry moździerz. Moja ocena 7/10.
Film:
Film:
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 31 styczeń 2010 - 00:05
Rakiety niezłe ale niestety dość drogie i nieopłacalne (za tą cenę)
Napisano 16 grudzień 2010 - 18:19
Może to nie do tego tematu ale co lepiej kupić ? zestaw duzy z biedry za 25 zł czy te casjopeje też bodajże za 25 zł ? co polecicie ?
Napisano 17 grudzień 2010 - 12:05
Miałem w ubiegłym roku zestaw duży za 25 zł był w nim sporo dupereli rakiety takie średniaki, duże 4 rakiety za 25 zł był piękne
wolisz więcej weź zestaw, mniej a lepiej rakiety !
Pozdrawiam
Pozdrawiam
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 14 styczeń 2011 - 00:11
Miałem te rakiety w tym roku i trochę się na nich zawiodłem...nie ,żeby były złe ale stwierdziłem po prostu ,że te większe rakiety są nieopłacalne(wiem,nic nowego nie odkryłem
przecież za te 25zł można już mieć całkiem fajną kostkę jak np.Guliwer albo coś innego.Stwierdzam ,że Casiopeie jeśli chodzi o sam efekt są dobre ale za rok większych rakiet niż Voo Doo(tak do zabawy)nie kupię.

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc