Teraz dokładnie kosztuje 69zł. według cennika listopadowego
53904 Top Secret
Napisano 29 grudzień 2008 - 13:32
mati_77717 napisał:
ile ta kosztuje wyrzutnia ?
Jej cena hurtowa w cenniku z 1 listopada bieżącego roku to 69,00 zł.
Napisano 04 kwiecień 2009 - 08:18
Na stronie jorge'a jest napisane że ta wyrzutnia ma nową poligrafię i efekt, oto on:
NOWY EFEKT: CZERWONE, ZIELONE, NIEBIESKIE CHRYZANTEMY
NOWY EFEKT: CZERWONE, ZIELONE, NIEBIESKIE CHRYZANTEMY
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Zareklamuj Swoją firmę w największym polskim forum o fajerwerkach!
Napisano 24 sierpień 2010 - 16:49
Nowy efekt tej wyrzutni: http://www.jorge.com...m-12-356-2.html
Napisano 24 sierpień 2010 - 21:54
Wg mnie nowy efekt tej wyrzutni jest hmm... poprostu piękny.
Trochę mi przypomina efekt jaki jest w El Dorado lub w pytonie od Jorge'a.
Przyznam, że nie widziałem szczególnie tych kolorów, głównie srebrne trzeszczenie, ale wiadomo, że to film, a żeby mieć 100% pewność trzeba zobaczyć ją na żywo.
Ciekaw jestem jej ceny, może ulegnie zmianie? Jeśli tak, to tylko w górę.
Niektórzy nie lubią tego typu efektów jak właśnie trzeszczące palmy, które są np w NG7, ale wg mnie są one niepowtarzalne, wyróżniają się z tłumu tych zwykłych, najpopularniejszych rozprysków, podobnie zresztą jak gęste wiry czy saluty. Nie często mozna je spotkać w amatorskich wyrzutniach o małym budżecie.
Ogólnie nowy efekt tej wyrzutni zrobił na mnie spore wrażenie, (chociaż to jednak tylko film...) 8/10 Pozdrawiam
Przyznam, że nie widziałem szczególnie tych kolorów, głównie srebrne trzeszczenie, ale wiadomo, że to film, a żeby mieć 100% pewność trzeba zobaczyć ją na żywo.
Ciekaw jestem jej ceny, może ulegnie zmianie? Jeśli tak, to tylko w górę.
Niektórzy nie lubią tego typu efektów jak właśnie trzeszczące palmy, które są np w NG7, ale wg mnie są one niepowtarzalne, wyróżniają się z tłumu tych zwykłych, najpopularniejszych rozprysków, podobnie zresztą jak gęste wiry czy saluty. Nie często mozna je spotkać w amatorskich wyrzutniach o małym budżecie.
Ogólnie nowy efekt tej wyrzutni zrobił na mnie spore wrażenie, (chociaż to jednak tylko film...) 8/10 Pozdrawiam
Napisano 24 sierpień 2010 - 22:02
NG7? NG7 ma efekt gęstej, trzeszczącej chryzantemy. Pewnie chodziło Ci o NG4, NG5 albo NG16. 
Mam okazję podziwiać efekt podobny do nowe wersji 53904 na wielu pokazach Efektu, ale sądząc po wielkości rozprysku względem toru lotu pocisku, mam wrażenie, że ten efekt jest trochę mały.
Mam okazję podziwiać efekt podobny do nowe wersji 53904 na wielu pokazach Efektu, ale sądząc po wielkości rozprysku względem toru lotu pocisku, mam wrażenie, że ten efekt jest trochę mały.
#0 Reklamówka
Tutaj może być Twoja reklama!
Napisano 02 styczeń 2011 - 14:56
Film z tegorocznego sylwestra:
Ogólnie spodziewałem się większych wystrzałów,do połączenia lontem pasuje jak najbardziej ponieważ ma bardzo rzadkie efekty w postaci niekształtnych palemek.
Ogólnie spodziewałem się większych wystrzałów,do połączenia lontem pasuje jak najbardziej ponieważ ma bardzo rzadkie efekty w postaci niekształtnych palemek.

O nas
Polityka Prywatności
Statystyki
Zareklamuj się
Kontakt
Pomoc